Službena stranica kluba
0
Edin Džeko ostaje u Wolfsburgu
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao jeste svi pametni,,svi profesori,,da mu nije dobro u wolfsburgu,,otisao bi,,5.mil godisnja zarada,, zar je to malo??????
Dajte ba vise prestanite suplje bacati oko Dzeke da je bilo koji od jacih klubova u evropi htjeo oni bi iskesirali pare za njega a od te ljubavi nema nista nije sporan talenat njegov ali 40 miliona je velika lova i on ne vrijedi ti para ovo sto je on sada postiogao to je veliki uspjeh i nek se decko poklopi realna cjena njegova bi bila oko 15 miliona eura a posljeratni najveci transfer od igraca je napravio Elvir Baljic odlaskom u Real Madrid za 20 milona maraka tada i jos ce vode da miljackom protece dok Dzeko dodje do toga savjet portalima da malo popuste vise sa dezinformacijama i supljom...
hordas (Y)
Srbi , mozete pricati sta god hocete ...da je nas EDIN najgori ,ali on uvijek moze dati go mnchesteru kad ga cuva vas NEMANJA VIDIC ...hvalaaa
hahahah...sto se Dzeko proda !!!...Real, Milan,ManU,Juventus i na kraju buranija ostaje buranija....
oni ti ga puse edineeeee, edineee edineeeeee.... ljubomorne duse mogu da ga pusee
a jeste dosadni vise i vi i dzeko..
E Fakat ste vise dosadni s Dzekom! Gdje ste ga samo do sada trpali,u Milan,Mancester,Real,Bayern........i na kraju nista,ostaje decko do daljeg tamo gdje je i bio a vi pravite halabuku oko nicega....... De ohanite malo.
TAJ VAS DZUK JE IZVIKAN SAMO OD STRANE DNEVNOG HAVAZA PONAJVISE NE VREDI ON NI 2 KM.JEDINI SPAS MU JE AKO OCE DA PREDJE U NEKI SOLIDNI KLUB DA PROMENI VERU TO JESTE DA SE VRATI PRADJEDOVSKOJ VERI HRISCANSKOJ INACE CE ON IZ WOLFSBURGA OTICI DIREKT U GUANTANAMO NA KUBU VEZAN LANCIMA.
Ja lijepa imena kod onog našeg u Izraelu - Yasser Mohamad Sabbagh. Mi šaljemo na Evroviziju nekakog Vukašina umjesto da pošaljemo našeg bosanca Yasser Mohamad Sabbagha.
ne kontam ove glupane sto prozivaju covjeka.. care, vrlo je jednostavno.. pogledaj gdje si ti a onda pogledaj dokle je Dzeko stigao.
Dzeko mora pod hitno promjeniti MENADZERA i naci sposobnog covjeka. Pa njegov menager ne bih prodao ni ovcu na stocarskoj pijaci.
E moj Dzeko, konjino ona bosanska :s Nisi ni zasluzio da zaigras negdje, a karijeru ces i zavrsiti u tom us.ra.nom Wolfsburgu.
DZEKO JE KLASA. MOMAK JE NAPRAVIO VELIKI USPJEH U KARIJERI A OVI LEVATI STO SU ZAVIDNI NA MOMKA POKAZUJE JOS JEDNOM KAKAV JE BOSNJO NAROD NEMA GA GOREG ZATO NAS LJUDI PLJUJU NA SVE STRANE MI SE IZMEDJU SEBE NE MOZEMO DZEKO BRATE POKUPI SVOJU PORODICU I BJEZI IZ OVE RUPE OD DRZAVE I NARODA
omg