Potvrđeno za Klix.ba
14
Edin Džeko ostaje u Manchester Cityju
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wenger hoce u paketu s dzekom i amru
kao vama u KLIX-u potvrdili...hahahha...nagori portal i vi ste kao dobili potvrdu gori ste od expresa o ostalih zutih go.vana....mrsh u p.m.
samo ti mlati pare a drugi nek mlate praznu slamu paša moj solidni ...
cuj propada..da nije bilo DZEKE nebi FA Cup osvojili..a ni proslu godina Premiership osvojili. Dzeko je jedini igrac u historiji Citya koji je dao 4. gola u jednoj utakmici, i bijo je 2. najbolji strijelac Citya posle Aguera..koji je igrao dosta vise tekmi. Dzeko je legenda
Kakva papanska faca!
Nisu ga \"oni\" selili nego VI. Sa vasim izjavama bez ikakve istrage. Sto se tice Klix.ba portala, Dzeko je igro u svim velikim timovima Evrope!!! Malo odvadite u buducnosti!!!
\"nemamo pasoš, samo ličnu... volimo Džeku više nego pičku...\" - youtube.com/watch?v=9XlHINcldZA
Najbogatiji igrač na Balkanu, najveća cijena i najveća plata na Baklanu.. Najveće srce, najveća sportska i ljudska veličina, ambasador UNICEF-a .. gospodin Edin Džeko..
Nije \"prvo su ga selili\"...nego \"prvo SMO ga selili\"... Kad već s.e.r.e.t.e ko grlice priznajte da ste izmišljali bezveze vijesti....i niste vi ništa saznali ,budala zna da će ostat.Da ste saznali da je prešo negdje onda je to saznavanje....ne možeš saznat nešto što se već zna.Isto npr. da ja kažem SAZNO SAM DA STE NAJGORA REDAKCIJA NA SVIJETU.Rečenica je neispravna jer sam ja to odprije sazno,dakle nisam sazno.
transferi dana, TIP DANA, GOLOVI UTAKMICA LIGE EUROPE 4fudbal .com
otkrili ste ameriku
Vruca klupa mu negine a potom i hemoroidi !!! Igra zato Vedo
Kakvi retardirani komentari , koliko je vama godina ? 9,10 ili najvise 12
E jeste vi pegla ljudi,sta god napise klix vama se ne svidja,pa sto onda uopste ulazite na portal idite tamo gdje su vijesti uvijek u toku i dodjete na klik portal i komentarisete kao nesto kasne ili izmisljaju bla bla bla,pa ne ulazite onda nikako na portal jeste glupi(msilim na ove sto su komentarisali da ne valja,da izmisljaju...):P
JA SE DIVIM KOLIKO GLUPIH,MENTALNO ZAOSTALIH KOMENTATORA OVDJE IMA....PA JEL OVI MALUMI UOPESTE CITAJU STA PISU OVDJE
YOU DON\'T SAY
Naravno da ostaje, jer sve informacije o navodnom Džekinom odlasku ste vi novinari izmislili i plasirali, kako bi podgli sebi popularnost i čitonst vaših članaka!