Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd Džeko reci pošteno, da one kojima si ti davao golova za Man City u Premierlige ovi Irci su dohvaćali lopte.
Jarane, kad nju Pjanke majstorski zavuče kao juče Empoliju, džaba im njihovo zalaganje i atomi i protoni. A ako igrač ne zna, nije klasa, prodrmo ti njega ili ne - ništa od toga.
I znaš kako se ovi naši najlakše prodrmaju, kad im kažeš: e ljudi ovi što dolaze su pravo za.ebani, opasni ko struja. A kad dođe Kipar ili Izrael pa izgubimo to je ono podcjenjivanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Irci jesu jaki, ali mi smo jaci, vratili smo se iz mrtvih, ja vjerujem u plasman na Euro!
dzeko i dzuro😉😉
Igraju slično kao i Vels s tim da su Velšani trenutno puno bolji...a s njima u ovim kvalifikacijama igrali 0:0 u gostima i dobili ih 2:0 kući.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cijelo prijepodne traži poslovođa po pogonu jednog radnika - ali njega nigdje... Tek negdje oko podneva on naleti na njega. - Pa gdje si ti, cijeli dan te tražim?!!! - Eeee, šefe, dobrog radnika teško je naći!..
Klupa!!!!!
Počet utakmicu bez Džeke i nadati se boljem rezultatu. Edine počni sa reklamom čokoladica možda te tad krene u životu. Lp
To sam i ja rekao pa mi sad lupaju minuse. Drveni Dzeko neka udje ako sigurno vodimo.
Drzi se ti Dzeko klupe i ja sam siguran da prolazimo. A ako ti budes igrao ne pise nam se dobro
Meni ovo lici na diskretno kurcenje! K'o ono "Moramo ih cjeniti, dobra su ekipa", sto ti u provedu znaci "Joj kako će ih amidza kuburit'"
Samo ne dopustite da drveni Dzeko igra, onda smo tek popusili.
@amerikajeberusiju Eeeeeee!
Nema frke, uskoro takmic enje za WM , pa opet jovo na novo.
Mudro zbori kapiten.Daj sve od sebe i rezultat će sigurno biti pozitivan.
nece valjda propustati igraci sanse da bi ovome dali priliku jer je " dijamant" pa izgubili sve
Smijesno je kada neko kaze da su Irci jaki. Oni su solidna reprezentacija kojoj se poklopila slaba forma Nijemaca i greske sudaca. Valjda je to bila kompenzacija za onu sramotu protiv Francuske. Kako god, sve osim dvije nase pobjede za mene bi bilo veliko iznenadjenje. Ali, da ne budem preoptimistican, recimo da u Zenici bude 0:0, tamo im ne gine petarda.
oglasio se ZMAJ. cijeli trokutistan na 23% se TRESE. ostale europske nogometne zemlje su u STRAHU. svi se boje ZMAJA. zatvaraju prozore, navlače reze na vrata, kapije dodatno osiguravaju. europa na koljenima i moli boga da ih be-a ZMAJ ostavi na životu, bez obzira na rezultat. cijeli svijet kliče ZMAJEVO ime. bla-bla...., da ne duljim više.
Djuric od pocetka
Hajd ne brini Dzeko,pobjedicete Irsku,idemo dalje i kraj. Mene zanima nesto drugo,jestel primjetili da na onom Amrinom clanku o cokoladicama nema komentara!?Juce bilo 114,a danas ni jednog.Kako to,jel Amra il Dzeko placaju,da se ne uvrijedi njen personaliti zbog losih komen.jel to? Bosna je u Francuskoj,100% .
Kapitenu povedi Zmajeve u Francusku!