Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristim ovu priliku da omalenom Agueru j.e.b.e.m svu familiju!
DZEKO PONOS BIH aguero ne bi dao majki loptu
Edin i Silva od prvog dana zajedno i kombinacija za 10. Djeco, svaka cast.
Pa naravno da je dao go, trebaš igrat da bi dao go :D Još kad bi onaj konj Mancini to shvatio, bilo bi haos :D
Dzeko...hocel ti mama sad dati dozvolu da poljubis kakvu curu...naravno koju ona izabere i blagoslovi..??? a mozda ti bude dala i 100 eura da potrosis :-)
@... Eto ti pametii idiote nesposobni.... Kako te nije stiD... o TI VELIKI gradjanine .... Pa ako ti ga je zao vodi ga kuci da ne bude na ulici.... Sto ih svi kuci ne odvedete pa ne bi bilo problema.. A TO STO mi spomiinjes kcerku u takvom kontekstu to samo potvrdjuje ko je seljak ... Iiote
Uljaru, pojeli ti kćerkicu dabogda, kad je odgajaš da bude seljančura kakva si i sam. Nije vrijedna da živi.
nije loše... svaka 2 mjeseca po 1 go, to je 6 godišnje opet se odbila lopta od džekA hhahahahahahahahahhahaa
Džekson se nalazi na samom vrhu svjetskog klupskog fudbala. Džekson je zvijezda nad zvijezdama. Ljubomorne duše, znate šta vam je činiti.
NISAM NACIONALISTA I NE VRIJEĐAJU ME POJEDINI KOMENTARI. NE TREBA SVE LJUDE, MA KAKO SE ZVALI, TRPATI U ISTI KOŠ. VOLIIM I BODRIM PODJEDNAKO I KOLAROVA I SAVIĆA I DŽEKU... POZDRAV
Bravo Edine Kralju ! ! !
Ja mislim da bi Džeko trebao da se odrekne ovih hijena iz Želje što ga sad svojataju.Dok je bio u Želji zvali su ga kloc ,a sada kao dijamant.FUJ. Kakav moralni sunovrat je ovaj narod doživio,vjerovatno su krivi EU i komšije. I što vam se žena hebava sa onim fakinom iz ulaza preko puta kriv vam je neko drugi???
ovaj goal.com je pravo sranje....totalno nerealan rezime... kažu da je kun aguero zamalo izveo magičan potez na koji bi mogao biti ponosan i maradona preveslavši 4-5 wiganovih igrača ali prije nego je mogao opalit džeko mu je skino s noge...kakvi kreteni ... nek mu je skino s noge...ali su makar ispoštovali fanove koji su rekli da je džeko najbolji a aguero najgori... btw aguero=tevez... maradona komplex
AFERIM MAJSTORE SVAKA TI SE POZLATILA JOS DA TI AGUERO NE SMETA, ALI STA CES UVIJEK IMA NEKI TEVEZ. LJUBIMO TE SVI BH-LJUBCI.
@... Libo nas za \"psa\" gdje si da komentarises kad je onu zenu napao!! Vodi kga kuci mami nek ga hrani i ne da da ga neko poljeva uljem... Ja da kuham svaki put bi ulje muhajem na kera izlio jer mi je kcerkicu malu ujeo znas pa onda dva mjeseca rehab bolnice i slicno aa sad ce ti reci ona ga prepala djete ga prepalo majm... jedan... pun mi vas je vise!
Je li se meni čini ili uistinu Džeki loptu daju i gol čestitaju svi osim tri krmeta Aguera, Nasrija i Silve. Stoka.
@heljp otkud kod vlaha h yebo ti vuk majku.