"Puno zdravlja, sreće i ljubavi"
0
Edin Džeko čestitao Božić
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je EDINE DZEKO, svaka ti cast, dokazujes polako da si covjek kojeg voli cijela bivsa Jugoslavija! Hvala!
Hvala i svaka ti cast! Pozdrav svim normalnim ljudima na svijetu!
braco muslimani, obrazujte se malo. a tebi pametnjakovicu sto mi odgovaras na nesto o cemu nemas pojma evo ti link pa se malo opameti. ocisti se od grijeha. ne valja biti ni vjernik kad ne znas koji su propisi te vjere. ne prosipajte se braco http://n-um.com/?q=node/4245
cccc ti nesrecnice mrzi sve po redu i bices najbolji! Jos jednom hvala dzeki, jes\' da nije iz njegove glave, ali nema veze. cestitka je cestitka!
hvala edine! živ i zdrav bio i dabogda postao najbolji centarfor evrope! hristos se rodi, vaistinu se rodi!
SAVO MILOSEVIC cestitao Dzeki bajram, poljubio ga u ruku i dobio 5 pfeninga!!! :-)
haj ti zabij šta, samo te praznike čestitaš, zadnji put si zabio na turniru četiri kafića u splitu! HAJDE DŽEKO DIJAMANTU!
FUJ!
E ovakvi k\'o ti su mi omiljeni! Pa ti bolan nemaš veze o svojoj religiji, nisi Kur\'an u ruke uzeo, a sebe zoveš vjernikom, i još sebi daješ za pravo da drugima pametuješ o nečemu o čemu ne znaš ama baš ništa. Pa m.a.j.m.u.n.e jedan pogledaj malo šta piše u \"pravilima\" tvoje vjere i vidjet ćeš da je dužnost drugome čestitati njegov praznik, na pozdrav uzvratiti pozdravom na isti način (taman taj pozdrav bio i \"pomoz\' B.o.g\") i sl.
e zbog ove cestitke, neka danas pobjedi United
pravi musliman ne smije cestitati tudje praznike. time pokazuje da podrzava tudju vjeru. to je strogo zabranjeno. a bajram i hidzretsku novu godinu niko od nasim fudbalera da cestita. mani prazne
edin dzeko ovo, edin dzeko ono, dokle vise sa tim botom? zamislite kad bi hrvatska tako objavljivala svaku glupost koju uradi neki njihov igrac a 90% reprezentativaca su bolji i popularniji od \'edina dzeke\' ista situacija je i sa srbijom... ccc, e bosno moja...
Ne moze Dzeko bez svojih srpskih korijena. Inace za sve koji ne znaju Dzekovi su porijeklom od Herceg Novog, njegovi preci su doseljeni sredinom 18. vijeka u Bosnu i konvertirali u islam.
jeli te to ona jelena naucila? e moj dyeko
Oprt koljenoi, mislim dase on nije bio oporavio , to se vidjelo u zadnje dvije utakmice da je igrao pod grcem, evo sad opet koljeno, ne daj se edine. Sretan praznik svimakoji slasve
Hvala Džeksone! Eto bar jedan tekst o Božiću nije zabranjen za komentarisanje...
Normalan momak i pravi sportista.Sretno Dzeko i da dajes golove u n.godini ti zelim.A ovaj Vasilije i njemu slicni sta reci pacenici iskompleksirani.