Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lajk ko je skocio i vristao dok je dzekson zabijao.. ja sam komsiju probudio :D i ponosim se sto sam bosanac
Kazu "Kloc" a on ,igra u prvaku engleske ,najbolji strijelac te ekipe,osvojio njemacku ligu ,bio najbolji strijelac te lige i igrac, zaradjuje milione i milione a vi sjedite za compom i slinite na ovom portalu da bi blatili covjeka koji je svojim radom i znojem ostvario ono sto vi mozete samo sanjati u vasim bijednim zivotima ,ja ne znam al malo se zapitajte ko je ovdje KLOC!!!
bemtije terma
Kakvi got da su, a sjajni su nema sumnje, Edin, Vedo, Spaha, Asmir, su jedini koji nam bar ikad dadoše radosti i staviše osmijeh na lice u ovoj jadnoj 2012 godini. Kad njima ide, nekako je bar dan ljepši. A ovi što mrze našu radost, nisu ni malo važni. Uvijek su bili takvi. Mnogi se sjećaju kad je Vaha bio prvi strijelac Evrope, zlatna kopačka, igrao u najboljoj selekciji Evrope, a Miljanić ga drži ma klupi dok stavlja Savića i Filipovića iz Zvezde u reprezentaciju. Savić i Filipović su bili KLOCOVI. Edin, Vaha, Pape i mnogi drugi su za takve izmisli fudbal u svakom pogledu.
JESTE DOSADNI I I BEZ STAVA, AKO GA PODRZAVATE UVIJEK GA PODRZAVAJTE , A NE KO INACE KAD DAJE GOLOVE SVI GA GOTIVITE I DIZETE U NEBESA A KDA NE IGRA DOBRO , GOVORITE KAKO JE NIKAKAV FUDBALER I DA JE ZA TRECE LIGE , FUJ VALA IMA LI ISTA GORE OD VAS TAKVIH BEZ CILJA I SMISLA
Da nisu sebični Aguero i Silva svaka utakmica bila bi po jedan gol na Džekinu kontu.
KAKAV auto gol golmana CITYA . ha ha ha ha Glupi engleziiiiiiiii
Ma,hipnotisali smo Mr.Zeko prije tekme,te ga uvjerili da ulazi s klupe u igru! Kako ste i sami vidjeli,isplatio se ovo poigravanje sa njegovom svijesti!
Je li govorite o Dzeki izdanku čuvene Željine škole(pljuvali ga,skandirali "kloc napolje!")a onda ga prodali za sto hiljada maraka?U Češkoj od tog "kloca" za tri godine napravili dobrog igrača i prodali ga za OSAM MILIONA MARAKA!!! Ko je tu "kloc" i glupan??
Kao strateg Manchini i nije bas posebno kompetentan. Ali sto se tice rotiranja Dzeke, Teveza i Aguera, covjek je u pravu. Logicno je da Aguero provodi vise vremena na terenu za razliku od Dzeke, mora se priznati da je ipak Aguero tehnicki potkovaniji od naseg Dzeke kao i da je u boljoj kondiciji. Rotirati napadace je okay, Tevez ipak nije za odbaciti, ali ne pretjerano, naravno. Danas se Dzeko pravo trudio i odigrao je skoro pa bez greske. Onaj prvi gol mu je dao orlova krila:).
sckutor sad moze da se preseli u medjugorje da ceka gospu da mu se ukaze , uskoro mu je pedala iz city-a...
evo baš sam svršio klocu u facu.
SANDZAKLIJE U SANDZAK... DZEKINA FAMILIJO IDI ODAKLE SI DOSLA P.S. ZENICANI, TUZLACI, MOSTARCI, FGORAZDANI IDITE IZ NASEG MIRNOG MJESTA-SARAJEVO SARAJLIJAMA
slavi gol kao ibrakadabra :D
To all klix, ba portal , fucking all wife , sister and mather.
Pa i treći je njegov
dobar je bio 2-3 komada isto kao i totenhemu 4 komada sad ce igrat od pocetka 5-6 utakmica bez gola pa opet klupa i tako engleska liga je veoma zahtjevna tamo nema zabijanja stalno svi koji si dosli u zadnjih 5 godina u englesku niko se nije proslavio tako ce biti i sa falcaom primjer aguero i suarez slicni ali nece se proslavit pozzzz i nemojte se sikirat plaho poslusajte ivicu osima