Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zdravo klikse. ne primjetih da ste danas na prikladan i upecatljiv nacin obiljezili 20 godina od stradanja tuzlanske mladosti. sa ostalim vijestima znate biti jako naporni. o ubijenih 10 novinara pisali ste 10 dana!!!! o ubijenih 71 mladih zivota trebate pisati 71 dan!međutim ni danas niste imali kulture da to ispratite sa dostojanstvenim obiljezavanjem
Prvenstvo je zavrseno sa derbijem,sve ostalo je cista formalnost,cestitam navijacima FKS,kao i upravi,Zeljo me pozitivno iznenadio i mnogo sam ponosan,nadam se nekom laksem protivniku u euroligi...
Štrumfovi sa Grbavice na aparatima.
Kodro je bio rođeni gubitnik.
Vodio bi on moj k... ka tituli da im ne skidaju gaće prije utakmica, igraju sa juniorima (Vitez), da nisu zaštićeni od NS BiH (u vidu sudija i nepostojećih penala) i sad cijeli tuzlanski kanton blagoslovi skidanje gaća u subotu (kasnije se nazivaju navijačima) i ko zna šta sve još ne što se ne zna, da ne pominjemo milone koje su uložili. Sve u svemu, ova "titula" je bukvalno kupljena, što tanovim milonima koji su uloženi u ekipu što drugim nečasnim radnjama!
Rezultat protiv Slobode "pravo neizvjestan". Kao da je npr trener Slobode Osim, a Željo igra odlučujuću, BIĆE "NEIZVJESNO" SVE DO PRVE MINUTE !!!
Moram iz dobre namjere upozoriti igrače i navijače Sarajeva da je trenutno Sloboda TOP ekipa mozda odmah po kvalitetu iz Sarajeva.Jako je bitno da nas ne podcjene jer mogu imati grdne probleme.Mi navijači zelimo da sjebu Selju al ako Husref bude isao na bod/ove neće vam biti lako.Zato morate igrati 120% svoje snage da dobijete sto Vam iskreno želim.Ne podcjenjujte nas,da nije bila loša prva polusezona sad bi bili u samom vrhu vjerujte..
majmune nadji i pogledaj tabelu proljeća,broj osvojenih bodova,broj datih i primljenih golova pa se sam uvjeri o trenutnoj formi Slobode.( 8 tekmi redom nije izgubila,5 pobjeda i 3 nerješene tekme....) Iskreni navijači Slobode prvi pite sada zele da se niz prekine :)
Zna li iko sta mu je sa trenerskom licencom?
Sta frajer radi. Ovaj, bas ono mozgom/srcem, a ne kupovinom diplome.
Joj frizureeeeeee hahahahaahaha
Zgembo,reci staroj da podgrije paprike !
FKS SAMPION https://www.youtube.com/watch?v=ZEZ332YFhH0
a gdje je onaj Adzem,ona jeftina kopija jednog Dzene ??? hahahahaha
Elrmania znas li gdje vam je ovaj sto se kunete u njega poceo karijeru
Elrmania znas li gdje vam je ovaj sto se kunete u njega poceo karijeru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma Dzeno prekucao ligu. UNDEFEATED BITCHESSS!
dzeno sta t i vrijedi kad ce te opet skinuti a postavit ce nekog neafirmisanog trenera, koji je igrao nogomet ali pocetnik u trenerskom poslu