Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijamant, MI SMO ZELJINI, DZEKO JE NAS!
Đe 21 komentar nestao?
sto bi bio ljubomoran, nidje ti veze.
sto vise o Edinu i nasim momcima u Evropi to bolje .. ljubomorci sisajte ga ...
Pitaju Shakiru: - \"Kakva si ovih dana? Veli ona: - \"Vaka, naka e-e.\"
samo LIVERPOOL
super
ide edo u mancester ba
K\'o o čemu Sarajevo-x. o džeki ? Niđe veze više muka mi je !
pederi što brišete komentare
JA NE IDEM IZ WOLSBURGA AMA NBAŠ NIGDJE A VI PISITE STA HOCETE I GLEDAJTE KOLIKO HOCETE AL UZALUD BAYBE
ok mislim da su svi shvatili da volite dzeku hajmo dalje neke nove COPY PASTE vijesti
JooooJ http://www.youtube.com/watch?v=6kksQ5y8alk&feature=related
Željini? A vi ste oni navijači što se ga pljuvali i psovali mu dok je bio u vašem klubu? Vi ste ti manjci jel? Pardon, manijaci. E moji vi, providni ste ko razderane hulahopke, pola vaših manjaka nije ni znalo da im igra neki Džeko dok nije otišao u Žilinu. Tada ste govorili ma ko ga yebe. A kad je fra\'er procvijetao onda počela priča aaa Džeko, željin igrač. Jes, al u QurcuU. I za kraj, Džeko jje kralj!
Smiješno, gledali ga skauti. Isto da on nije igrao protiv MAN Utd. i Ligu šampiona, isto da on nije najbolji strijelac 2 sezone u Njemačkoj, isto da nemaju TV-a pa da se pogledaju njegove igre, isto da ne igra za reprezentaciju i najbolji strijelac prošlih kvalifikacija, isto da ne znaju ko je on! Šta ga imaju gledati skauti, pa o njemu se sve zna već 2 sezone!
Koa ove bezveze vijesti zanimaju???Jeko Dzeko?