Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toooooooooooooooooooo kraljuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Zaista zvuci kao da ima motivaciju, i to je dobro, zato sto stvarno nije imao motivacije ove sezone sa Wolfsburgom. Nije igrao lose sa Wolfsburgom, 10 golova je solidno, ali nije bio na nivou od prosle dvije sezone. Nadam se da je to zbog toga sto nije imao dovoljno motivacije, i da ce nastaviti formu od prosle sezone sada kada je dobio motivaciju sa Cityem.
Jesu lafčine, ocam\'.
Ma Dzeko je Kralj bio dok nije presao tamo gdje je vec presao. Sad nazalost moram navijati protiv njegovog tima jer Crveni Djavoli ipak su neprikosnoveni. Sta mi je najdraze bilo jeste to da i na svojoj konferenciji je morao pricato o najjacem klubu ako ne u svijetu barem u Engleskoj. Jedan je Manchester UNITED
opere li se kad ta jakna šefe?
Subota 16.00 h BHT1...
UAAA NURKO, DZEKO TI GA GURKOOOO, UAAAAAA
Bosanskohercegovačka pa tim i balkanska, bošnjačka,srpska i hrvatska, bijeda i zavist na djelu.... Siguransam da u Srbiji ima onih koji tako komentiraju Djokovića a u Hrvatskoj Vlašićku kao ovdje Džeku. Svaka čast Džeko pravi si sportista, patriota i stalno na zemlji, a još i ambasador UNICEF-a, m ništa nije slučajuno .... pozdravljam i tvoje roditelje znali su te vaspitati. Sve najbolje.
Tek s istigo i vec lupetas.
dijamantu
Gurkoooo vam ga Nurko svima, levati jadni. :)
Nurko, dzeko ti ga gurkoo ! KAMAN
@Nurko i jesi Nurko, j.e.b.e.m ti ime ko ti ga dade
Otiso si zbog kinte tamo a vamo sto prosipas suplju da ces ti promijeniti istoriju ManC-ija cisto sumnjam.
Ne seri dzeko mame ti.
ostaje covjek! Ljudina! Svako dobro!
\"obaju klubova\" Kaze se oba kluba. Za nepovjerovati.