Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su nerovozni ovi naši, šta im se dešava..Zukanović, Šunjić, sad i Džeko..
Džeko nervozan jer mu Amra sinoć nije dala.
I mi smo mislili na prvenstvo sa ovakvom formom nasa dva najbolja igraca, baraz je maksimum bio, bravo Mesa
Džeko se poveo primjerom nepoštivanja sudskih odluka ali je zaboravio da ovdje možeš dobiti po ušima.
Tako bi trebalo sankcionirati svaki prigovor sucu, pa bi se možda neki igrači opametili.
dzeko ofucano,sporo,staro,urnisano,kastrirano(psiholoski)jalovo bosnjacko tovarno govece.zasta je roma bacila pare.cak su mu navijaci pesme pevali.bacili pare na muflona.od titule su se vec oprostili.
Bravo sarajevski gigante, izvrijedjaj levata kad vec nece da svira, istina isfoliran penal, ali ne smeta. Ako vec ne ide, moras folirati. Jos samo da opalis onom ruralcu Pjanicu vaspitnopopravnu, posto kloshar ne da lopte.
jeftin potez Dzeko.
kako se pise panj, su veliko ili malo slovo..??
Čini se da će Džeku zakačiti ovaj novi zakon o PIO-u!
Dzeko- dekica pokazao svoje pravo lice. Sad ce ga popljuvat oni navijaci koji su svrsavali kad je izlazio iz automobila. Kloc nije bolje nije ni zasluzio.
Sudije su Mafija kladijonica nikad gora talijanska liga.Dzeko pakuj kofere bijezi unsticeti karijeru ovo je sve sranje u bojama.
Audicija za Akademiju je na ljeto, ali ti vježbaj, vježbaj...................
kloc, unistise ga Amra i Emir Spahic
džeko, glavni si, ocam
a Dzekinca-Ravica
Dobro je Spahiću