Borba oko bh. reprezentativca
0
Džeko zapeo za oko i čelnicima Milana
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EDIN JE BOSANAC i toje ono sto je bitno za njegovo porijeklo.
Edin je Bosanac i ne serendajte bezveze sa tim gdje je rodjen!! Gdje god ode snace se. Sretno legendo
Joj sav se najezim kad neko kaze da bi trbao u Arsenal. Pa da propada kao i drugi mladi igraci u tom klubu. Pa taj klub sa ovakvom politikom nikad vise nista nece osvojiti. Nemoj Džeko zivotati u Arsenal.Bolje prvi u mahali nego drugi u carsiji...
e ovako, Edin Dzeko sin Jasmina rodzen je u doboju, otac mu je igrao u slogi iz doboja zatim igrao u osijeku te otisao u dinamo zagrebacki, a Edin je poceo u zelji sa...znam mu licno babu, ha ja...
zar Edin Dzeko nje rodjen u doboju?
Dzeko je rodjen u Sarajevu to je izjavila njegova majka za interview...otac mu je igrao futbala u sarajevu...znaci nije mogao zivjeti u Doboju....prezime Dzeko nije iz Doboja ionako. Slucaj Zavrsen!!!
sretno kralju......da Bog da bio najbolji...
barem jos dvije godine budi uz strucnjaka magath-a ,tako ces se jos vise da razvijes i da dosta naucis,steknes iskustva.pa onda idi u kakav veci klub. mislim da bi ti arsenal godio,njihot stil igre je bas za napadaca tvog profila-visok,cvrst,precizan glavom.
joj nemoj dzeko prije 35 u milan,matere ti tamo samo hiper zreli igraci dobro dodju :D nekako arsenal mi za njeg najvise lezi,mlad on -mlada ekipa,dobio bi priliku da igra,a u milanu bi samo sjedio na klupi, i popravljo im prosjek s godinama :D p.s Jedno je sigurno rodio se u Bosni :)(bezveze rasprava o mjestu rodjenja), i ek je samo ziv i zdrav pa gdje god da ode da obrne lovu :)
Nek se on drzi svog Magata koji ga je proizveo,a kad sazri onda moze drug klub,da se ne izgubi,Magat ce ga sigurno drzat i kad mu ne bude islo kao sad.Osim sto moze uvijek otici u Mancester junajted ili u Arsenal.Venger i Ferguson znaju sa mladim igracim.
Jah budala. Koga boli racku gdje je rodjen. Bitno je u kojoj drzavi i za koga igra
u doboju je rođen i tu nema više dileme..
joj edine znam da gotivis milan, al nemoj u italiju majke ti ne igra se tamo dobar fudbal nikako, samo engleska i donekle spanska liga izvlace ono najbolje iz igraca
ma ne znači, al onako nekako mi neprofesionalno, nek se zna odakle je Dijamant. puno sreće i zdravlja da ga prati.
Rođen 1986 godine u Sarajevu. Otac midhat, 10000000000% Ako vam nešto znači. Onaj kloc na sport klubu to provali pa se svi zamislite. Isto ko ono, mi sami sebe granatirali, pa mnogi kažu, možda i jesmo.