Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARAVNO DA SE OD NAPADAČA OČEKUJE DA ZABIJA, ALI BITNO JE DA JE I IGRA BILA FENOMENALNA, MISLIM NA IGRU DŽEKE (ZALAGANJE, ASISTENCIJE ITD). SVE SE GLEDA. MEĐUTIM, IBIŠEVIĆA NIKO OD PRAVIH PATRIOTA BOSNE I HERCEGOVINE NIJE ZABORAVIO. PRIJE SVEGA ZATO ŠTO MI ZNAMO DA IBIŠEVIĆ IGRA ODLIČAN FUDBAL. DAĆE DRAGI BOG, PA ĆE I IBIŠEVIĆ POSTIĆI GOL VEĆ DANAS U UTAKMICI PROTIV HERTE. DŽEKI I MISIMOVIĆU ČESTITKE I SVAKO DOBRO UZ BOŽIJU POMOĆ.
hajde dzeko suti bogati. da ne zabijas golove sutali bi te ko kantu. sve dok zabijas dobar si, kad prestanes bice ti ko sa ibisevicem, zaboravice te brzo. zato gledaj sebe i prestani sa glupim izjavama. \"VAZNO JE DA SI TI ZABIJO\". jedino sto se tice nase reprezentacije, nije vazno ko zabije. a dok igras za neki klub, moras zabijati i uvijek posten mozes ostati. budi malo sebican, inace nemas sanse.
@vlahu ja ti karam od pra bake pra bake baku i sve sto imas od zenska od 16 pa do 60 godina.
dzeko dijamantu bosanski hehe zemljace zabij ga na old traffordu i vidjet ces koji je to uzitak govorim ti to iz iskustva
DZEKO AND MISIMOVIC SU KRALJEVI !!!
Bravo Dzeko.@vlah ponudio bih ti jednu žicu da zagudis po njoj ustimaj,doduse malo je deblja ali tebi to ne smeta jer ti si PUSAČ U ŽIVOTU.
zloba ti neće pomoći da se osjećaš bolje, iskompleksirana nulo...
fan sam mancestera al vala nek pobjedi nas wolfsburg,da hoce dzeko ili miske dat po jedan,joj to je mec decenije
Vlahu...karam ti ja i seku i mamu i djevojku...ustasko govno jedno. *ebe se Bosni za tebe, zato ko te ebe. Dzeko je najbolji igrac Evrope
dzeko poganceru kenjam ti se u carapu
zabio sam i ja njega pa nikom nista
Kako bi volio da zabije Man.utd jedan .....
to kraljino....hajde sad pokazi fergusonu zasto si DIJAMANT