Pred utakmicu na Bilinom polju
0
Džeko: Treba nam pobjeda i u Zenici
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SERBIA : ESTONIA : 1 :3 BOSNIA : ESTONIA : 7:0 NO COMENT SERBIAN ASSHOOL
ovo su jedini momci posljednje dvije godine u koje covjek moze vjerovat, ovo ostalo sve prdimahovina, samo da nas ne sje.b.e tezak protivnik u barazu
Mnogo srece nasim nogometasima u Zenici i da aBd upisemo nova tri boda.
zna li neko cijene karata ?
IDEMO IH RAZVALITI, POMOZI BOŽE !!!
Pičko čuvaš noge k\'o Salihamidžić, takav nam ne trebaš. MARŠ !
JEL TI GA ZABIO ?!
ja džeku sinoć vidio
ako sam zadovoljan igrom repke,ali me brine što smo opet u situaciji da ne odlučujemo sami o svojoj sudbini.Naime,ukoliko Rumuni pobijede Francuze nama i dvije pobjede protiv Bjelorusa i pobjeda nad Luksenburgom neće ništa značiti jer u zadnjem kolu ni veliki bod u Parizu nebi bio dovoljan.Znači,navijajmo za France u Bukureštu i za BIH u Zenici !!!!!!!!!!!! __________________________________________________________ 1.Neće se desiti pobjeda Rumunije tu. 2.Rumunija neće pobijediti i Albaniju i Bjelorusiju. 3.Bosna će pobijediti Francusku jer to zaista sada može jer ima veliki motiv(direktni plasman), nadajmo se puni sastav, selektora koji je dosta naučio i koji poznaje francuski nogomet koji je trenutno u krahu zbog neigranaj glavnih zvijezda i čestih promjena selektora. Što se tiče ovih kmšijskih odnosa ja navijam i uvijek ću navijati za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju i Makedoniju.
KAKO GOD , SRBI SU BILI, OSTAJU I BICE VELIKA VNAGO !
Auuuu, majko mila ja koliko pismenih ovdje, lingvistickih eksperata i ostalih megaintelektualaca!! Pod jedan, strasna stvar je ta kada ti hrvati sole pamet o jeziku (koji im je btw Vuk Karadzic POKLONIO, samo su mu drugi naziv dali), a od \'92. se slomise izmisljajuci presmjesne rijeci, samo da ne bi licilo na srpski, a s druge strane ovi srbi su postali smor zesci na istu temu... Bolan ljudi, vi ste poremeceni ako smatrate da je svaki jezik juznih slavena SRPSKI!! Sta je vama!? Nije mi jasno kako onda \"ne razumijete bosnjake\" kada pricamo srpski, cudno vam \"h\" u rijeci, odnos \"j-h, v-h\" itd. Sta ce vam silni angloizmi, germanizmi, hungarizmi kada vec imate jezik star milion godina... Tisina bolan, lazete sami sebe, tjesite tacnije... Nismo ni mi zlatni, gluHo bilo, ali vi ste (i jedni i drugi) prica za sebe... Nego... NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO ! ! !
SRBIJA ! NA KU*R*AC ! SRBIJA ! NA KU*R*AC ! SRBIJA ! NA KU*R*AC ! SRBIJA ! NA KU*R*AC !
samo da kazem ovim muslim-srb-cro kurcima da ste vi zemljanini...i da se ni po čemu ne razlikujete a što mrzim glupe ljude,,joj odo odavde da ne bi i ja posto glup
NISI TI KRIV , KRIVI SU OVI IZ REDAKCIJE OVOG PORTALA STO OMOGUCUJU OBJAVLJIVANJE TAKVIH I SLICNIH \" KOMENTARA \" . PRIMITE NA ZNANJE DA JE OVO BOSANSKO - HERCEGOVACKI INTERNET PORTAL I DA JE TEMA SPORT .
Ja sam srbin i volim da ga primam od obrezane bagre iz ped.eracije, nek se zna ko ima najtvrdji i najveci u regionu
\"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuca Maksovih mesara U Capljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila Sjajna zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam Antu Pavelica Nek je sa srecom, do skorog vidjenja !!!
Ni \"fudbal\" ni \"nogomet\" kao imenice nisu nastale od 1992 - 1995 konju glupi. Niti su srbijanske niti hrvatske rijeci. Nastale su mnogo prije nastanka i jedne i druge zemlje. Koju ko koristi stvar je dopadanja. OK?