Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radujem se odlicnoj formi nasih igraca - reprezentativaca i to nam pruza ohrabrenje pred nadolazece svjetsko prvenstvo u Brazilu. Samo naprijed, Dzeko.
Kako pisu otocki mediji, Dzeko mora napustiti Englesku Ligu.. Posto je postao nerjesiva enigma za odbrane engleskih klubova, Edin Dzeko bi trebao napustiti Englesku Ligu i potraziti neko jace takmicenje odnosno Ligu. Bravo Zmaje cjela BiH je uz tebe!!
HAHA
primjetno je da je Dzeko sve bolji kako je Amra od njega dalje. Kada bi bilo moguce za sv. prvenstvo Ameu u Kinu poslati, Dzeko bi se golova nazabijao.
pa nece biti zena u kampu na svijetskom. od toga samo mlitave noge :D samo disciplina hahah
ja uzeo city u manageru i nedam džeki sekunde da igra hahaah on se ko fol buni nešto al nedam mu ni da ide nigdje samo klupčaga hahaahha evo deset godina već sjedi ko panj
Koji si ti cirkus od covjeka,bas mislis da nekog vrijedja tvoj zaostali smisao za humor i nivo inteligencije ravan sobnoj temperaturi,liku ogranicen si kao saksija.
....................../´¯/) ...................../¯../ ..................../¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\.
Money, Money, Money!! Visit: investinfuture.wix.com/profit1x2
Mog'o bi zlatnog medjeda dobiti za ovaj penal..
Odlican danas . Izborio pametno penal , dao fantastcnu predasistenciju za drugi gol i hladno ubacio treci u mrezu . Mogao je bolje reagovati u drugom poluvremenu ispred gola ali vjerovatno ga prevarila rotacija lopte nakon odbrane golmana .
trpaj dzeki al titula ide Liverpool-u!!
Poklon bio kec City na kladionici.
pm6
danas ce biti majstor, sutra kad masi bice kloc i tako sve u nedogled, sto je najzalosnije ovi koji ga danas hvale sutra ce ga pljuvati