Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu tu Salernitanu nikako skontati. Gledao sam ih protiv Atalante, gdje su trebali da pobjede i imali vise sansi, ali izgubise nesretno. Poslije toga ne odigrase takvu utakmicu, mada se vidi da imaju kvalitet, bar na nekim mjestima. Velika je razlika i kad igra Ribery.
Ne bi ih Inter smio podcjeniti u svakom slucaju.
Salernitana je malo dijete za sadašnju seriju A. naivna momčad bez pravog vođe da izvuče maksimum od igrača. Nejasno mi je zašto ne forsiraju igru visokim loptama na Milana pored toliko visinski inferiornih odbrana u ligi.
Idu 2 gola večeras
Volio bih da odbrane titulu pa da se i Dzeko okiti istom u Italiji.
Ma odbranit će. Igraju baš dobar fudbal.
...u Italiji imaju sanse,Atalanta im je najozbiljniji rival,oni odlicno igraju,mislim da Milan nema neke sanse jer im je roster siromasan... LP mogu smatrati da su vec ispali jer Liverpool ce ih razmontirati,pogotovo ako protiv njih budu igrali sa 3 odbrambena,to ce biti izivljavanje.