Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momcino samo da te posluzi zdravlje u nekom boljem klubu i da tamo nastavis sa jos boljim igrama i jos ljepsim golovima !
SA KRAJ STOLCA DO ZENICE ZNA GA BOSNA SVA SVUD SE SLAVOM PROCUO DZEKO DIJAMANT
DA GA DRAGI ALLAH NAGRADI
DZEKO JE LEGENDA !!!
Clanak je prepisan !! Pa zar ne mozete sami napisati komentar sami ??? http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=19427
dzeka za predsjednika doma za nezbrinutu djecu u Zenici..... Da im yebe i majku i oca......, nas dijamant, nas dzeko
Braaavo diijamaaantuuu bravooooooo safiiiruuuuu 100 posto 100 postoooo busaaanac BOSAAANA BOSAANAAAAA
U 15. top kickera bundeslige 3 bosanca!
to pasha samo zabijaj ... ronaldo je karinana
kad naredni put budete pisali ovakav članak, gospodo draga sa sa-X, molim vas da izgubite 2 minute i provjerite kakvu budalaštinu pišete. Lista strijelaca se može vidjeti na bundesliga.de
Dzeko dijamantu:)))))))))))
EDINEEEEEEEEEEEEE! :D
Djeko majstore ukini entitetsko glasanje BIH4EVER!
Gledajte gore naseg ljepotana , lijepo ko slika , isti ja. Dzeko ce uciniti da svi jedemo zlatnim kasikama :) Dzeksoni dijamante svaka ti dala , alal ti vera!!!
kuranyi je zabio 2 gola vec, tako da je on sada vodeci strijelac