Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo da je otisao iz Zelje u Wolfsburg pa da se nadate procentu od transfera :)
NAJBOLJI IGRAC U NJEMACKOJ TO CE SE CUTI U NEDELJU KAD BUDE KRAJ NJEMACKOG PRVENSTVA.?????
Njegov stil igre bi eksplodirao u Arsenalu
Hoce.Seljo ce dobiti fisek koshpi,a na njemu ce pisati,ovo vam je od DZEKE KLOCA.
Striker: To sve zavisi kako su se dogovorili kod prodaje. Neki tim ima lovu kod prodaje a kod nekih je poslije x golova itd....
zeljo moze dobiti samo po usima jer da je ostao u funny zelji sad bi vjerovatno negdje nesh radio nevezano za fudbal. prema tome zeljo ne zasluzuje ni feninga od tog transfera vec sav kesh treba dati teplicama i onom treneru pliseku!! VIVA VIVA FC BAYERN.. FC BAYERN MUNCHEN STERN DES SUDENS!!
povoljno stavljam ponesto :D
@striker nekidan je Gracic govorio o tome da Zeljo ima pinku od naredne prodaje Dzeke...
jastace :)
DŽEKO DŽEKO DŽEKO
@Gost poznato mi je to sve vjeruj mi :) prava seljacka politika, cim dodje prvi kupac odmah prodaju sve sretni sto ce dobiti koju marku. i sigurno u sebi misle \"joj kako smo ih za*ebali, ovaj mali nikad nece biti fudbaler\". tako ti je to kad sjede pogresni ljudi na pogresnim mjestima... :)
Svaka ti cast majstore. Ziv i zdrav bio!
mislim kao prethodnik (Gost)
@Striker Kako da ne, Zeljo ima pravo da dobije najmanje 50 % od milionskog transfera Edina Dzeke. Mislim, prodali su ga za tracavih 50000KM i sad nesto ocekivati? Nikad nisu vjerovali u njega i radovali se zbog 50000KM da ih mogu sto prije podijeliti :)
kloc s gUbavice