Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mi nesto zao Liverpula, ali brate, sami su sebe sje*ali.
majstor
samo im dzeko moze titulu donijet,jer da nije njega davno bi gledali liverpulu u ledza
Glavna zvijezda repke Avdije i adžino .....
Od klađenja živimo i kladimo se dugi niz godina uspješno -klađenje je naš život! No međutim, prije par mjeseci otkrili smo novi, diverzijalni način klađenja koji nas je u potpunosti preporodio i donio nam puno više uspjeha i zarade! Ova strategija nam je omogućila da na klađenje gledamo s potpuno različitog stajališta i na potpuno drugačiji način. Sve je ukratko objašnjeno na našem blogu, dođite, provjerite i javite nam se na mail. Sve ćemo Vam detaljno objasniti o našoj produktivnoj strategiji i uputiti Vas u naš proces rada! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
nesto mi sad zao gerarda ...sad jadnik place u svom ferariju
Sto bih volio da ih West Ham uzme
http://bet365.blogger.ba/ 100 posto bonus. do 100 eura besplatno !
I Dzeko nije nikad rekao "nogomet" jer i 2014 je fudbal, kao FK Sarajevo/FK Zeljo.
jel? Fußball, football, fotbal, futbal, itd. samo kod Ameri i BIH/HR "nogomet"
dzekson je to ;-)
Sto ti je futbal ... Igrac, legenda, kapiten u najbitnijoj utakmici u godini se oklizne i njegova ekipa primi gol. Covjek koji je vjeran klubu od pelena, svede sansu svog voljenog kluba na osvajanje titule na minimalac ... S titule se raduje jedna vjestacka ekipa ... jedino mi je ovo zao. Sto ce vjestacka ekipa osvojiti titulu ... A da slavi titulu neko drugi, Arsena, ManU, pa cak i Chelsea nebi mi bilo krivo sekunde. Jer to je futbal ... Drzim fige Carrolu i Downingu ... to su jedina dva igraca "Liverpoola" koji im mogu jos donjeti titulu u zadnjem kolu ... ne Suarez, Sterling i Sturridge!
Nolan ce im presudit
Ja ne shvatam šta tebi znači taj izraz umjetni klub.City je klub koji postoji 130 godina i na koji je način on umjetni u odnosu na Man.Utd ili Chelsea jel možda zbog toga što je odskora dobio bogatijeg vlasnika nego ova dva kluba.Ako nisi upućen Man.Utd je prvi privatizovan klub nakon osnivanja Premijer lige odnosno prvi klub u koji je ušao strani kapital i dugi niz godina je bio najbogatiji u Engleskoj te su kupovali šta požele i na osnovo toga osvojili 15-tak prvenstava i prestigli Liverppol,zar po tebi nije i to umjetni klub.Zatim imamo Chelsea koji je nakon dolaska Abramovića kupio sve što se kupit moglo međutim, sad kada je došao neko bogatiji jadna majko Murinjo je ugrožen jer su oni tobože prebogati.I zato ne pričajte gluposti o tome tko je umjetni klub a tko nije,City je trenutno najbogatiji sutra će se pojavit neko još bogatiji i tako u krug.
tolko si "pametan" da si odgovorio na pogresan komentar :)