Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo-x: Prema citateljima Goal.com Edin Dzeko je proglasen igračem utakmice
Haha, bravo Dzeksone, nedaj da te ono vnago zabarsko unisti
\"svaka cast majstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! hvala ti edine !\" hvala mu za sta? sto on ima i previse a mi ovdje palimo cvoke jedni drugima i borimo se za opstanak u neimastini i sivilu?
Bravo Kloc.......samo Zmeljo se mogao otarasiti ovakvog igraca....
To dijamantu nadam se da češ pogoditi gol i u utorak protiv Brazila
U čemu je tvoj problem klinjo,posavjetuj se sa mamom i tatom,žurno ti je potrebita adekvatna terapija
Manćini ŠUPCHINOOO
Sta je bola pogodio.Ne puca iz puske.Vazda je bilo dao je go/l. De se naucite pisati jebli vas izrazi susjeda iz drugih drzava.
Meni je drazi Dzeko ali nemojte pisati lazi! Goal.com pise Aleksandar Kolarov Top of the Match 8.0 Solid defensively and a threat going forward, as shown when he delivered perfect crosses for the first and third goals.
Das ist kloc!!! Kažu kako Inna napuniti Zetru? Pa gostovat će joj Džeko na koncertu xD
Barclays Premier League statistika Sergio Aguero Odigrane tekme: 25, od čega je 2 puta ušao sa klupe Golovi: 16 od čega 3 iz penala Asistencije: 5 Edin Džeko: Odigrane tekme: 22, od čega je 8 puta ušao sa klupe Golovi: 13, od čega ni jedan iz penala Asistencije :3 e po čemu ovaj aguero onda zasluzuje toliku minutazu????????????
Laički, Edinu bi bolje bilo u Njemačkoj, bar bi bio na terenu, ovako kad se M smiluje uđe po 10 min, malo je to brate...
@multietnicar Pa koja si ti stoka pa ne vidis dalje od svog nosa, sjeti se ko je g.e.n.o.c.i.d.a.s ko je pocinio tolike zloc.ine nad neduznim civilima, ukucaj na Google srbin i odma ce da izadju kojekakvi linkovi koji vas vezuju sa zlocinima....to je prvo sto se povezuje sa srbin ili srbija . Mene bi bila sramota da pripadam takvom narodu , i ti ces da spominjes zlocine nad zivotinjama... Stoko sitnog zuba ....
Pogodi ga Kolarov u zjenicu oka njegovoga !!
MOŽE DŽEKO DIJAMANT, DRAGULJ, TALISMAN, PONOS NAŠ.
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Ko umije, dosta mu i dvije! (minute:)