Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da ga blabnete malo Džeksu a miševi.Ono što je Džeks postigao ,vi mali jadnici nećete za još 100 života.U rupu miši.........
e moj dzeko, sta bi da su te platili ko ronalda...ccc pa ti bi u ludari zavrsio
@Al... Da si pratio utakmice kao ja, vidio bi da po utakmici nije bilo vise od dva ubacivanja u sesnaesterac. i tada kada je bilo 30% lopti je zavrsilo u golu. Viera je zabio oko 3, richardson 1. Nije se Dzeko nest pokazao, ali mancini je mnogo losh trener, kao i svaki italijan koji nema pojma o fudbalu. I onda pocnu komentari uvredljivo glupog sadrzaja, od ljudi koji imaju na mnogo stosta drugu da pljuju ako vec moraju, ali jok oni bash udarili na ambasadora, kakav je takav je, najbolji je BiH igrac trenutno. A da ne govorim da je normalan momak, nenafuran. et tako pozz!!
@bu... Jedno je biti simpatizer i imati normalne poglede na život, što uključuje i mogućnost kritike kada stvari ne idu onako kako smo zamislili, a drugo je biti zatucana budala, što si ti na najbolji način ilustrovao. Jeli to što je sada on naš \"dijamant\" automatski i zabrana da mu se da i najmanja kritika zato što je odigrao očajno, pa je svako ko ukaže na ono što i ptice na grani već znaju, a to je da hairlija već dvije godine utakmice kako valja nije sastavio, nacionalni izdajnik, ljubomoran, itd? Neko dobro napisa, ako nije Tevez, onda je Silva kriv, ako nije Silva onda je mjesečeva mjena, trava na stadionu, samo nikada nije on. iskreno me zaboli neka stvar za njegov futavi klub, nesposobnog trenera i glupog šeika koji se razbacuje s parama, ali me brine da su šanse reprezentacije da u kvalifikacijama uradi nešto pametno oslanjajući se na jednog trenutno veoma prosječnog igrača veoma male.
jadovi, pa vi bi poplj.uvali majku rodjenu kad bi osjetili da je malo bolja od vas. sram vas bilo!!! ako hocete volite ponos ove drzave, a ako necete mr..shh iz nje!!! sm..radovi gl...upi!!
a ti si ko uspio to sto je on uspio ? hahahahah e moj jado idi na grbavicu navijaj mamlaze! da je neka igracina pa da prizna da ga ne ide da nije u formi a ne ovako ofirno laze narod.. pa nije Ronaldo da prede za 100+Miliona u real pa da kaze pritisak normala..
ako mu u 25 godini kao fudbaleru treba vise iskustva onda mu je vrijeme da se pocne baviti drugim sportom
JED>NOM KLOC VAZDA KLOC
nista od tebe mozes sa Lazarom u tandem
Posjetite ubjedljivo najbolji blog za kladionicu mi vam nudimo svakog dana po jedan ili više tipova za igranje singla,preko 89% pogođenih dnevnih tipova uvjerite se i sami sve besplatno...dobro nam došli. http://dnevnisport.blogspot.com/
a u nastavku texta kako prenosi Daily mail pise da je Dzeko crnogorski napadac, kako to niste objavili
dok se bi zajebajemo sa komentarima on uziva u zivotu sa milionima, pa bio on kloc ili ne mi ostajemo gdje jesmo. Pa se zapitajte kome je bolje??
Dzeko treba vise iskustva i treba malo da reaguje na centerfor sto mu lopte ne dodaju nego sami pucaju,nekako mi je izgubljen i nestima mu igra Citya
\"Ipak, smatram da sam imao dobru sezonu u kojoj sam postigao nekoliko vrlo bitnih pogodaka. Nije me City platio bezveze toliko jer su me jednom vidjeli na YouTubeu ili tako nešto\", tvrdi Bosanac. Jest vala su te gledali na you tube ako je ovo izjavio malo mislim da je paglu,pored TV oni će te gledat na you tube .
Sudeći po onoj sinoćnjoj protiv LA Galaxya, ništa od njega... tanko skroz, a bogami je još više zabrinjavajuće to što frajer djeluje totalno nezainteresirano i neuvezano sa saigračima. Atmosfera na kupi Citya katastrofalna, ko da je tevhid a ne utakmica. Kako je samo mališa promašio u izboru kluba, ali šta ćeš, para nikad dosta
trebao si taj pritisak opravdati golovima
K*rac moj pritisak Eto dokazao si u pripremnim utakmicama koji si kapacitet