Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko,uzmi pauzu,treniraj mal s Boltom,svakako slabo igras,malo više trči,vidiš da su ovi Argentinci nabrijani,a ovi afrikanci mačke ganjaju po pustinji,a iranci imaju stroge žene,nešto malo opasnije od Amre....;)
I ja sam srao po njemu nakon zadnjih tekmi ali vjerujem da cemo vidjeti onog 'starog' Dzeku na SP bez obzira ode li negdje ili ne. Cistokrvni Bosanac, proradit ce u njemu onaj inat bosanski. Barem se nadam...
Ne brinite! Imamo Vrsajevica, a on moze da trci ....
nije lako ni ovom dzeki, svi su ga poceli zahebavati... nadam se da ce do sp-a uci u formu od koje je sada svjetlosnu godinu daleko
Nije lahko ni igrati protiv ekipe koja ima Spahića !!!
osim ako se ne zoveš manchester united :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nisu igrali messi i tevez pa je bosna opet nastradala i protiv miješanog sastava argentine, treba izbjeći blamažu u brazilu ako je ikako moguće
Nije nama lako bilo ni kad im ne igra Messi :D
Tebi je dzeko dragi i protiv i cardif problem igrati..
Vise nade polazem u Ibisevica !
Vrati se u Njemačku ,Dortmund je prava ekipa za tebe ,i popravi formu do svjetskog ,i da ako Bog da prođemo grupe ,pa možda i malo više od grupa :) ,jer to će biti praznik za našu državu :).
Sad svi seremo po Dzeki, a ko li nam je dao najvise golova za reprezentaciju i vadio nas iz govana u pravo vrijeme ? Ne znam onda ko je ako nije Edin Dzeko ;)
Pa naravno da Dzeko ne igra sam, nije niko to rekao ali sam postize najbitnije golove koji su nas najvise vadili, i ako zakaze covjek poslije 120 svih utakmica ( reprezentativnih, klubskih) ne treba ga blatit i psovat ;)
Jaooooo nemogu razumiti kako ljudi mogu reci "moglo je bolje"... pa mi smo dobili najlaksu grupu od svih. Jeste da je Argentina tu kao nosilac i 80% su sanse da ce ici dalje kao prvak grupe, ali da smo bilo kakvog drugog nosilaca dobili, bili bi oni favoriti ionako. Iranci su upisali sam jednu pobjedu na SP-u iz 3 pokusaja (to je jedna pobjeda iz 9 utakmica) a ovi Nigerci nisu neka konkurencija. Realno, dobili smo najlakseg protivnika iz Azije i prosjecnog protivnika iz Afrike. Nigerija ima jako slabu odbranu, ako mozemo Grcima 3, mozemo i njima. Realno, ovo trebamo proci jer stvarno je konkurencija za to drugo mjesto lahko kad se uzme u obzir kakva je konkurencija za prva 2 mjesta u grupi A,B,D, i G. Prva dva moramo napraviti cilj!
Nastavis li se šetati loše ce da bude al svi znamo kad prorade kopite tvoje da ce biti i golova..ma mi smo u Brazilu i to na Marakani :)
nije ni protiv tebe lako al kad ti hoćeš.. inače kad ne trčiš, mogu te ja čuvat!
prestanite potcjenjivati ovog velikog covjeka, super sportistu. pokazi dzeko zube hejterimaaa
koala ,pa nebi messija u st.louis!
kolac!
Nije lako, ali ne čini ekipu jedan igrač, baš zato Argentina ne osvaja naslove godinama, ne igraju kao kompaktan tim.
ajde dzeko majku mu ko da ti je neko bacio sihre pa ne mozes kile....zivni malo ako ne moze argentini utrpaj koji irancima i onim afrikancima
najlakse je sjedit na klupi
Nigrija - Italija 2-2 http://www.youtube.com/watch?v=tKuytqkZNCE