Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je ljudi culo za Bosnu samo jer su culi da je DZEKO zabio timovima tipa Bayern, Real Madrid, Barca, Liverpool, Arsenal, Spurs... Koliko je puta on usrecio mlade, koliko je puta ucinio neko dobro djelo. 2 puta zaredom drugi strijelac kvalifikacija za SP, odveo nas u baraz 3 puta. Zabijao Njemackoj, Grckoj, Francuskoj i Spaniji. A mi glupi Bosanci ga psujemo zbog jednog loseg perioda. Sramota. -HEROJ JE DZEKO BEZ GOLA U MREZI JER BITI HEROJ NIJE POSO VEC ONO STO JESI!!
BRAVO CARE POTPISUJEM!!
Dijamantu glavu gore,prave patriote znaju sta si ucinio za Bosnu....Da ti bog da zdravlja i srece
Szeko je uzasan , sta se desilo sa tim covjekom , uzas
Ušao Džeko gospodin
Evo gaaaaa... Usao u igru 67min.. Valjda sad necu ispehirati. Zabij ga majstore
#edin dzeko #klupa #natuzzi fotelja #kloc #navuci ces s nogu ediiineee
Suljevi na pomolu :-)
Vratit ce se Zmaj i Ronaldo grijesi...
k.lo.c.i.n.a
Nek je KLOCINA kao sto kazes ok Ali bolje biti i KLOC nego SELJACINA kao sto si ti,da mi je sta znati sta si postigao u zivotu osim da svaki dan DRKAS,a DZEKO MILIJONE ima itd... Vozdra
pozdrav bosno , dijamanti koji više ne blistaju , su bili pogrešni dijamati ,ali i srebro je plemenito .
Opet Mancini ostavio Dzeku na klupi :)
*Nastavi
Vrlo jednostavno: Dzeko je zrtva sebicnosti umisljenih Rominih zvjezdica, koji, umjesto da gadjaju Dzeku loptama i tako, kao tim, nizu pobjede, rade na vlastitom imidzu i dizu sebi cijenu. Od Salaha, pa nadalje.... Moras biti fudbalski laik ako nisi svjestan Dzekinih potencijala. A jos vise da investiras u takvog (klasicnog) naopadaca, a onda ga prepustis samom sebi, da sam kupi lopte i gradi gol prilike, istovremeno noseci bar 2 protivnicka "flastera" na ledjima. Na sramotu ti, Pjanicu!
Nije ni on ništa velikodušniji kad ima loptu, vjerovatno vođen tom činjenicom da ni njeg ne doživljavaju, tako i on... "SVAKO ZA SE" :)
To je to druze,isto kao u CITY-u kad je bio TEVEZ SILVA AGUERO NAVAS itd itd sve sebicni igraci,a opet kazem bolje mu je islo sa igracima u CIty-u nego u Romi,ma da iskreno goreg i sebicnijeg igraca od SALAH-a nisam vidio..!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ulazi sa klupe i zabija...;))
@kiksermanija Nemoj jazuk nas covjek...
72. minuta, Florenci ili Salah vani, Dzeko ulazi i daje gol u 75. minutu insallah!