Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Božić svim bosanncima i hercegovcima katolicke vjeroispovijesti i da budete zivi i zdravi te da sljedeci docekate jos zdraviji i bogatiji :)
Koji ste bolesnici u pm...pa jel vi cestitate svojim prijateljima druge vjeroispovijesti kad je Božić ili bilo koji drugi praznik? Meni moji prijatelji i katolici i pravoslavci uvijek cestitatju Bajram i naravno dodje u goste,a vi sto ste bolesni pa ne kuzite da vjera nema nikakve veze sa politikom vasa stvar.
Tata Štrumpf - haha evo za novogodisnje poklone: etronmarket.com
Upravo sam procitao još jednom sve komentare i uvijek se nanovo iznenadim nasoj bosansko-hercegovackoj primitivnosti i zaostalosti za normalnim svijetom Ispada da je djed mraz drzavni neprijatelj boroj jedan u kojem god \"obliku\" da se pojavi i kolko god dobra da uradi Da je onaj maloljetni delikven iz srednje skole dosao obucen kao Djed Mraz niko nebi rekao da je se prodao ili promijenio vjeru il da je \"katolik\" Vi zaostali idioti retardirani tzv. građani ove zemlje vratite se na svoju nadmorsku visinu ocigleno da vam ne prija gradski zrak obujte opanke na koje ste navikli i u sumu ne zagađujte nasu životnu sredinu maloumnim nepismenim i retardiranim govorom Nema koristi vise ista pisat....
e jesi retard edine sramota prava , ali haj halalice ti ljudi znaju da si glup
@sumanuta a koji to provjereni izvori :)..Imam ja par pitanja za njega :)... Hvala
Kako vas nije stid da takve lose komentare pisete o nasem Dzeki. Dzeko je primjer covjeka koji se trudio, postigao nesto. Narvno ima tu i srece ali se vrti a ne ko ovi zgubidani. Zavidite njemu, zalite se a sta radite da vi sta postignete!
To štrumfee :)
dzeko hvala na cestitkama,,,izgleda lose sam te procjenio.nebi se od njega to nadao.
hahahah moke svaka cast hahahah .......... i jeste za deda mraza....
kakvi ste vi kompleksasi. sta fali slaviti sa prijateljima i tudi praznik. a inace, covjek pravi tortu u dobrotvorne svrhe.. jade jedne.
jadni balkanski mentalitet. izadite malo iz tog SELA. Posjetite, ako nista tuzlu. Moroni jedni. Sta god neko uradi ne valja ili je ofirnO
moze biti
Dzeko ga nije umocio vec vise od 4, 5 godine. Znam to iz provjerenih informacija, zato jeste poludio i poceo se ponasati kao krscanin
ma ja samo vi idite na dislike a necete priznati da je to zalosno i jadno
Hej Sloveni i ostali mnogo ste zaostali! Svi koji poticemo iz BIH bez obzira na vjeru treba da nam bude cast sto postoji jedan EDIN DZEKO.Koliko puta u toku dana se spomene njegove ime i zemlja?? To nam svima moze biti veliki plusa ako pogledamo unazad i sva desavanja zadnjih godina.Dzeko je covjek,gospodin i sportista.On sigurno veoma dobro zna ko je? sta je ?odakle potice.Vi sto ga kritikujete i lupate gluposti ste totalno poremeceni i vi neznate vas indetitet.Ko je vas odgojio i ucio da pisete takve gluposti.Svi iz BIH smo uvjek slavili sve zajedno,pili,pjevali,radovali se kad ce bilo koji praznik da se druzimo i uzivamo.Naljepsi gosti su bili pripadnici druge vjeroispovjesti! Ko kaze da nije tako LAZE! Sretan bozic katolicima,da uzivaju zajedno sa porodicom i prijateljima muslimanima i srbima! NACIONALISTI NESTANITE!
Ma ovdje da se pise rukom, pola ovoga nebi mogli ni procitati a dosli su da pisu i da svakakve bljuvotine izvaljuju, svi su oni kanom neki islamisti a zapravo ne znaju ko je njihov vodja, covjek koji je morao i bibliju i sve druge vjerske knjige da procita pa tek onda da bude hafiz i sta ja znam...