Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebes Argentinu, da je dobiti Litenstajn i Litvaniju pa protiv Argentine proslaviti plasman :D
Zamolio bi domace muslimane koji navijaju za BIH da ne tekbiraju kao na tekmi Slovacka-Bosna...neko ce pomisliti da je Bosna 100% Muslimanska zemlja i da samo muslimani navijaju za ovu reprezentaciju.
@silovana_paprika Hajde nemoj da seres i potpirujes vatru sad kad se atmosfera oko BiH usijala i dosta srba i hrvata poceli za nju da navijaju, radi onog JEDNOG debila (koji vjerovatno nije krocio u dzamiju nikad) ti ovdje pozivas generalno kao muslimane da ne tekbiraju. Pa fino se cuje na snimku da od 20.000 bosanaca na stadionu samo JEDAN uzvikuje tekbir,a njih 10 onako mahinalno njemu odgovara? Bosanski navijaci nisu nikad bili takvi kakvim ih ti predstavljas. Onako generalno, ne. Zato NE RISE majstore. Brazil here we come!
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Na toj utakmici mesi i drustvo po prvi put nece biti u centru paznje.kad vide okean nasih navijaca kako zdusno originalno i bezrezervno navijaju za svoju domovinu.
hoće li sebilj biti gitov do tada?
@elitehunter Evo ti i ovo... ne bi mi mrsko da proguglam ;) http://www.haber.ba/sport/fudbal/17411-zastavom-republike-hrvatske-navijalo-se-za-susicevu-bosnu-i-hercegovinu-foto.html
"Ima nas dovoljno da popunimo stadion", kaže Gabeljić I popunit će ga. HVALA.
@mesa-selimovic Vidim u startu na kojem s ti levelu IQ pa necu ni pocinjati i samo cu kazati "k nozi i miran". ;)
Ma ja cigara u ustima dok vozi , klasicni Bosnjo :D
@silovana paprika.To sto kazes za tekbiranje,slazem se i ja sam protiv toga iako sam musliman.Ali za ljiljane se ne slazem.Ti kazes da je to obiljezje muslimanske vojske u BiH.Po tome ispada da je i za vrijeme kralja Tvrtka Bosna bila muslimanska.Ljiljani su obiljezje BiH oduvijek,samo sto su to malo ispolitizirali i oni su pripisani muslimanima.Iako su se pod tom zastavom borili i muslimani i srbi i hrvati.Umjesto ljiljana,dadose nam jebenu vartu za zastavu.
ljiljani su krscanski simbol, koji potekao iz Francuske, nikakav muslimanski
vehabijo glupa, samo dokazujes kako si mutav Ljiljani se u europskoj plemićkoj heraldistici javljaju 1211. godine na pečatu francuskog princa Luja, kasnije poznatog kao kralj Luj VIII. Sin pomenutog kralja Karlo I. Anžuvinac osnivač je dinastije Anžuvinaca , čiji su potomci uz blagoslov rimskih papa vladali diljem katoličke Europe, pa tako i ovim našim prostorima u vidu hrvatsko-ugarskih kraljeva Karla Martela i njegovog sina Karla I Roberta Godine 1376 francuski kralj Karlo V uveo je novi grb sa tri zlatna ljiljana na plavom štitu, što je simboliziralo Presveto Trojstvo, a često se drži i marijanskim znakom. Na prostoru Bosne prvi poznati vladar koji je imao tri ljiljana u grbu bio je Hrvoje Vukčić Hrvatinić iz okoline Jajca, veliki vojvoda Bosne, Splita, te ban Dalmacije i Hrvatske. Grb obitelji Hrvatinić sastojao se od crvenoga polja na kojemu je koso udesno bila zlatna greda s tri srebrna ljiljana, a njoj sa svake strane po jedan srebrni križ. Iznad grba bila je kaciga sa zlatnom krunom nad kojom oklopljena ruka drži zaltni mač. Desno su bila dva lebdeća crvena križa, a lijevo tri lebdeća zlatna ljiljana. Od 13., pa sve do sredine 15. stoljeća ljiljane u svom grbu je nosila poznata vladarska obitelj Kotromanića, Grb te obitelji, napose Tvrtka I. Kotromanića, sastojao se od plavoga polja na kojem je koso udesno postavljena srebrna greda s po tri zlatna ljiljana sa svake strane grede. Iznad grba bila je kaciga s krunom i perjanicom. Kruna je obično sastavljena od stiliziranih ljiljana. Ljiljani kao oznaka vladajuće kaste u Bosni nestaju padom Bosne pod osmanlijsku vlast.
Hahahah,joj tendencioznog naslova,hahahaha cuj oni zasjenili Mesija,hahahah,ne moze Ronaldo da ga zasjeni,pa ce eto Spahic i Dzeko,hahahahahahahahahah,ne mogu da se prestanem smijati.
Mozda ti i ne bi bilo smijesno da si shvatio u kom kontekstu je to receno..
Jes da on ima mozga da shvati izuzetno jednostavan clanak kao sto je ovaj gore...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DJEKO,IBISEVIC,SPAHIC,BEGOVIC POPUSILI RACKU VLADIKI KACAVENDI.
Nisu... ali ti izgleda jesi pa ti sad krivo...
Zao mi je ali niko nikad i nigdje nama Bosnjacima rasutim po svijetu nece biti preci i omiljeniji od nasih Zmajeva, Dzeke, Ibisevica, Pjanica, Hajrovica, Lulica, Begovica, Spahica, Mujdze, Misketa, Bicakcica, Medunjanina itd. Messi i company su mi samo reklama i DEFINITIVNO NE IDITE DA GLEDATE NJIH NEGO NASE ZMAJEVE A STADION IMA DA BUDE U ZNAKU LJILJANA
imam dojavu dace djeko i spahic klat kurban u litvanji a safat ce dilt meso
Interesantno da se niko od naših iz NFSBiH, ili neke agencije ili sl., ne zna sjetiti pa u tom St. Louisu organizovati utakmicu sa nekim i uzeti pare, nego je to uvijek Meksiko, Argentina ili neko drugi. Meksiko je "digao" pet miliona na jednoj ovakvoj utakmici a daj Bože da je naš savez dobio i 10% od toga.
Na tribinama je bilo više od 48.000 gledatelja, većinom Bosanaca i Hercegovaca koji su došli vidjeti Dijamanta..... ee sad čekaj, čekaj, jel Bosanaca i Hercegovaca ili Bošnjaka, Srba i Hrvata..... koji smo mi levati ....
A ovaj na fotki uglavio cigaru a poslije ce dobiti posjetu od raka pluca.
...ljudi moji povucite malo rucnu,messi je medju 5 najvecih fudbalera koji su igrali lopte u opste...patriotizam je jedno,a stvarnost je nesto sasvim drugo...prvo moramo da se plasiramo na mundijal,pa onda cemo dalje razgovarati...
Ja glupog naslova i clanka...