Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj City je skup zvijezda koje ne znaju sta rade na terenu, isto Brazil na svjetskom u Njemackoj...ako je iko kriv onda je to Mancini. Ne postoji nikakva filozofija, svaka utakmica je na silu, i kad pobijede ne pobijedi tim nego neki individualni kvalitet donese prevagu.
Svaka čast Toresu za prije, ali več dvije godine ne zabija kao prije. Džeko je dokazan igrač, to što sad ne ide, pa šta. Napadačima dođe da ne zabijaju Gomez, Benzema, Runi nisu mjesecima zabijali, pa opet zabijaju. Tevez nije 10 utakmica zabijo, a Džeko 8, pa šta zabijat će aBd, nije badava bio najbolji igrač Njemačke, najbolji strijelac
Razlika izmedju njih dvojice je samo u stepenu invalidnosti.
j.e.be.m vam svima f.ami.liju.. mora se lik prilagodit.. ne moze doc iz Njemacke, i odma zabijat..i Krim Benzema se godinu i po dana prilagodjavao.. stoga kre.teni jedni haj vozdra !
Mislim da je greška u Mančiniju, što je već neko rekao. Očito je da ne zna postaviti pravi tim i izabrati odgovarajuću taktiku. Ne može Džeko skuplajti lopte, jer jednostavno ih ne dobija dovoljno. Nema Misima da uputi čestitu loptu. To može učiniti Silva, ali treba dovoljno igrati zajedno. Mančinijeva loša taktika vidljiva je protiv Čelzija gdje odbrane nije bilo, a kod drugog gola bila je smiješna. Znaju vlasnici zašto traže dobrog trenera.
A zasto vi koji pljujete po Dzeki i nazivate ga klocem citate clanke o njemu uopste.... Besposlicari.. zbog takvih kao vi nam drzava propada
@red devil Pa eto ISGRADI ti karijeru kao nas edin ali je isgradi, nemoj slucajno izgraditi
Haj ba genocidaši odjebite sa portala idite čistite svinjac ili nešto drugo što niste čistili mjesecima y.e.b.em. vam sve živo, mrtvo i nerođeno
Clanak mozete naci na zvanicnoj stranici Manchester City-ja, novinari.
Nakon onako pretencioznog clanka o \'klanu protiv Dzeke\' jucer - zasto ne bi bili malo objektivni (sto bi vam trebao biti posao) pa objavili clanak U KOJEM VINCENT KOMPANY IZRICITO NEGIRA BILO KAKVE \'KLANOVE\' PROTIV DZEKE i tvrdi da su to sve sranja kvazi-novinara u koje, nadam se, ne zelite malo pomalo i sami se svrstati. Hvala.
Hejteri crknite, istina boli, Kloc ostaje Kloc.
Sta treba da budemo tuzni sto nisu u formi da im udjelimo koje ekstra milionce mozda prorade?
Molim sve pisce komentara i ljude dobre volje da ne koriste više ovu uvoznu krkansku riječ \"zabiti\" , \"zabijati\" \"nije zabio\" itd .U Bosni se nikada ova riječ nije koristila i ne vidim razloga da se ovo smeće od izraza odomaći u našem jeziku.
Dobro je da bar jedan suigrač podržava Džeku.To će mu puno značiti u budućnosti.
@Ja Istina bila je ta statistika koja je govorila da kad igraju Dzerard i Tores ekipa pobjedjuje vecinom ali to je stara prica. Tores od proslog svjetskog prvenstva se doslovce blamira. Tome ima gotovo godinu, a nije to taj igrac i duze od toga. Kako je on otisao i dosao Suarez, to je totalno druga prica, Dzerard cak i sad uglavnom ne igra.
Znao si psovat majku onim saigracima Wolfsburga kada su pustili go sto nisu dovoljno dobri bili, kako je sada kada o tvom losem kvalitetu pricaju iza leda? Idi uci se igrat lopte citavo ljeto pa se javi u septembru i nadaj se da ti je ovo samo bila jedna losa sezona.
Ja se dobro sjecam kako je u Liverpoolu Torres oslucivao utakmice. Imala je i statistika prema kojoj je Liverpool 2,3 puta cesce gubio kad nisu igrali Dzerard ili Torres a kad su igrali obojica skoro su sve utakmice dobivali. Zato prestanite pametovati jer je ocito da niste gledali utakmice Liverpoola. Slazem se da vec pola godine nije u formi ali sve te price da nije nikome valjo su jedna cista izmisljotina od ljudih koji sigurno nemaju pojma sta pricaju. Sto se tice Dzeke nije bio ni u Top formi u Wolfsburgu pa nije ni lako to odmah biti i u jacoj Engleskoj ligi. Svaka cast Suarezu jer je jedan vanredan igrac koji uvijek daje 110% od sebe.