Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za Basta Ne budali, engleska premier liga je vrh vrhova, Bayern ne može okrenuti papuče Chelseu
E idemo malo glasati za nase reprezentativce. Traži se najbolji igrač bundeslige za ovu sezonu. http://www.bundesliga.de/de/spielerdesspieltags/2008/spielerdersaison.php Sinoć ke Džeko imao 18%, a Misimović 6%.
volio bih da dodje u bayern, da zaigra s olicem al opet na drugu stranu ga je steta, nije bundesliga ona najbolja za njega a on moze bit u top 10 igraca u evropi a bayern mu to ne bi umogucio.nek jos ostane u wolfsburgu da zabija jos par golova, da zabije jos par za bnosnu pa kad mu cijena poraste odmah u manchester za 100 miliona ili barcu. a nek je samo ziv i zdrav :)
Da hoce u Bayern ,ali tek da hoće ćiro pozvati Grafitea u BiH
Za Dzeka bi bilo najbolje da ode u Bayern. To je veliki klub, dobra lova, dobra organizacija, Dzeko zna jezik... Bayern mu pruza zaista velike mogucnosti. E sad je pitanje kako bi igrali zajedno Dzeko i Gomez jer su otprilike slicni tipovi igraca. Ali to je vec problem Beckenbaura, Rumenigea i Hoenesa. U svakom sliucaju ima bolju perspektivu nego u Chelsea.
fakat bolje u bolton
Ma zaposlite Mishkinha i Jacko-a i mozete da se nadate finalu Lige sampiona. Nemere bez \"tebra\" jebga
ma pustite se super maria ,dovedite super bosanca . ah,kako bi ga ribery fino castio loptama.kad onaj top od toni-a dadne toliko golova ,kako bi tek dzeko se snasao i zabijao.evo glava ako ne bi bio zlatna kopacka evrope. u spicu Olic i Dzeko :D Olic: mal,spretan,izuzetno brz i borben. Dzeko:visok,dobro se gradi,odlicno puca glavom
Radije idi u Bolton nego u sugavi Bayern.