Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim pobjedu citya, samo ako ce Dzeko igrat i biti zasluzan za nju, u svim ostalim slucajevima.. Deri te ih Madridjani :) inace, fan Katalonaca :P
ja bih napisao ekipa i dzeko.jer ipak dzeko je samo zamjena. ovo mislim ironicno jer dzeko zasluzuje bolji klub a ne da ovdje citamo o vjestackom klubu jer tu dzeko sjedi i zagrijaje klupu.
Dzeko je Dzeko ! samo jedan je ! znas kako kazu sve su pite pitice a burek je... tako ti je i za ostale sportiste
Da Bog da svi sto piste da je Dzeko kloc rak dobili.Dzeko je nesto najbolje sto se Bosni desilo poslije rata.
4 fudbal .com
aguero i ekipa ili tevet i ekipa! a dzeko je doa r al nemaju ta trazit u madridu
Lupam gluposti??????? Pa dobro,nije ni Sevila Latvija pa je opet nisu pobjedili. Real jest favorit,ali i drugi su ga pobjeđivali ,a talijanski kloc ima i predobre igrače,samo ako dobro složi ekipu. Navijam za Mc samo radi Dzeke,jer je zaslužio da više igra. Čime je to Baloteli zaslužio da bude u prvoj postavi. I nemoj reći da nećeš prvi ako Dzeko bude igrao i postigne pogodak , ovdje ga hvaliti,to tako uglavnom ide. Neka je njemu sretno,a vama ,ko\' vas šiša, Sada pucajte minuse,nije mi krivo haj ja!
@dzekoo evo jedan podatak svima vama koji neznate il necete da vjerujete kakav je dzeko igrac : Prema odnosu broja provedenih minuta na terenu i postignutih golova (sto je najvjerodostojnija statistika jer jedan igrac moze igrat 3 minute utakmice a jedan 90 opet im se pise da su igrali utakmicu) nas Edin Dzeko je bolji vjerovali ili ne od Robina van Persia, koji je bio najbolji igrac Premijershipa. Dzeki treba 107,7 min da bi dao gol a Persiju 111 min. ovo je samo u premier ligi, mozete sami provjerit nadjite statistiku podjelte broj odigranih minuta i broj golova i eto vam dokaza ko je kloc.
idu sami sebi na dzenazu
\"Džeko i ekipa danas stižu u Madrid.... bla-bla....\" valjda ste mislili danas stiže Manchester City u Madrid, a možda povedu i rezervnog igrača zvanog kloc.
nelupetaj gluposti, nije real madrid latvija, pa da sisom ugura lopu u gol.
nemoj tako, igraće on, bar zadnje 3 minute....... možda.
Ako Dzeko bude igrao,tj,ako mu onaj šmokljan da dužu minutažu,daće gol. Živi bili pa vidjeli. Ja mu to od srca želim,najviše radi Mancinija,a i ostali koji ga zovu klocem. Taj \"kloc\" mu je u dosta navrata valjao,više nego Tevez koji je napravio sprdnju sa trenerom,a o Baloteliju je suvišno i pričati. Kako god,ako Dzeko istrči na teren,ne sumnjam da će dati sve od sebe ,da postigne gol,ako Bog da. Sretno naš dijamantu!!!!!
nekužim što vuku klocimira, samo si trošak prave.
jel cEtverica stize sutra?
Pa jel Dzeko nas jedini sportista!!! De malo falite Pjanica, Ibisevica, Avdiju, Taletovica... Samo o Dzeki!
dzeko retard i neznalica najveca, svakih 20 utakmica da jedan gol koji izgleda kao da je to namjerno uradio a ostalo sve slucajnost i coskasta glava