Ostalo još 12.000 karata
10

Džeko i ekipa danas stižu u Madrid sa velikim očekivanjima

Klix.ba
Edin Džeko sa saigračima (Foto:AFP)
Edin Džeko sa saigračima (Foto:AFP)
Ekipa Manchester Cityja danas stiže u Madrid uoči sutrašnje utakmice Lige prvaka u kojoj će na Bernabeu odmjeriti snage sa izabranicima Josea Mourinha.

City će na aerodrom Barajas sletjeti u 18:15 sati, nakon čega će Mancini i jedan od igrača tima sa Etihada održati konferenciju za novinare. Bit će smješteni u Hotelu Westin Palace.

Mancini još uvijek nije odlučio početnu postavu, ali sigurno je da utakmicu neće početi Argentinac Kun Aguero, koji je prije prelaska na Otok bio velika želja Real Madrida.

"Istina je da nemamo neku veliku historiju protiv Real Madrida. Ali, osvojili smo neke velike trofeje i želimo ih nastaviti osvajati. U narednih deset godina bit ćemo velika ekipa poput Real Madrida, ali oni imaju dugu i veoma bogatu historiju, to je razlika", kazao je Roberto Mancini.

Za sutrašnju utakmicu ostalo je još 12.000 karata. Za članove kluba, cijene su od 37 do 137 eura. Za ostale navijače, cijena je između 50 i 195 eura. Također, tu su i VIP karte, koje koštaju od 295 do 595 eura.