Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj vlaha sto su ljubomorni.Da nece mozda pisati o Spalevicu,Krezmanu ili onoj banderi sto su ga iz Valencije otijerali
kako su ovi dosadni sa Džekom, sad smo ga zamrzili
dosadio si dzeko vise i bogu i narodu...
je8o vas vise taj majmun. koliko pisete o njemu nije ni cudo sto su ga isamarali.
Dajte ba, Milan IMA pare, dakle ako im Dzeko treba, neka fino odrijese kesurinu i kupe ga. Ne vidim sto krivite ovdje Wolsburg sto ga ne da, pa ne bi ga ni ja dao za ovu smijuriju od para, koju nudi Milan. Sta misle oni, Dzeko je prvoklasan napadac, kontaju ga dovest za sitnu lovu. Dzeko ostani ti kod vukova, ako nista uigraniji su, pa sljedece sezone biraj gdje ces, sto to mora biti Milan.
jooj kako me nervira ovaj wolfsburg nikako ih vise nevolim sta se oni to prave neki velik klub sta oni hoce 30 miljona prodajte covjeka neka ide u Milano sta ce on vise u Bundesligi da sramoti tamo ljude kad im zavali 50 golova u jedno sezoni hehe DZEKO MAJSTORE NEDAJ SE ICES TI U MILAN ZVAO SAM MALO PRIJE GIALLIANIA I REKO JE COVJEK DA CES DODJI SAMO DA ZNAS hehe
toooooooooooooooo
Dzeko Moja ti cura kaže da ti je u Milanu ljepše, pa ti sad vidi
ma brate, ja bih za 3 miliona godisnje igrao u zanzibaru
missko podpisujem
a to dzeko negdje hoce da ide??? aaaaaaa!?
ccccc 29.06.2009. u 11:23 na ku ra c mi se popeo ovaj džeko više I meni... I vas dvojica meni..hehehe...
I BOLJE JE DA OSTANE U WOLFSBURGU, MILAN SE IONAKO PODOBRO RASPAO, NIJE VRIJEME JOS, WOLSFURB IGRTA LIGU PRVAKA, NEMA RAZLOGA DA NAPUSTA, TU IMA ASISTENTE A PITANJE JE KAKO CE MU DODAVAT U MILANU..CIGANI SU TO :)
...\"čekat če odgovor do kraja sedmice\"..... sa rukama u džepovima bolje bi mu bilo da se ugleda na onog Realovog Pereza kako čovjek uzima krediti i dovodi fudbalere neka čeka može i do godine ako skupi dovoljno novca bravo za Wolsburg
na ku ra c mi se popeo ovaj džeko više