Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prica o vjeri i postu čovjek koji je pao van sesnesterca na utakmici protiv BiH ,trazio penal I dobio à BiH ostalo bez plasmana...
Da znaju blagodeti posta,i oni bi postili.
Promasena tema komentarom...
Nasira je reko da novinari, neprve hajku oko vjere i Sport itd!? Fracuzi su specijalna, nacija oni hoce da odlucivaju oko vijere itd!?
Poslodavac kod vrhunskog nogometaša plaća fizičku smremu i to milione i jasno da je zabrinut zbog cjelodnevnog posta.Da mu trebaju filozofske i religijske rasprave zaposlio bi ljude drugog profila.Cijeli svjet je postao teološka ludnica dogmatskih rasprava o nečemu što bi moglo biti ozbiljno koliko i Crvenkapica.
Pa na djelu je novi evropski fašizam koji se krije u vidu demokratije,a stvarne demokrate ko fol osuđuju rasizam a svaki dan sve više onih koji mrze Islam.
Francuska-najneliberalnija drzava za muslimane,bas su islamofobi….