Još se čeka na prvi gol
0
Džeki 90 minuta u porazu Manchester Cityja
Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZEKO CE BITI SVE BOLJI I BOLJI A MI SVE GLADNIJI I GLADNIJI.
LIMVO te DZEKSON
Ja sam komentar 119
SVE MADRIDISTE POSJETITE MOJ BLOG ! ! ! ----------> www.realmadridcf1.bloger.hr
Je.bo vam dzeko majku potu.rcenu maj.ku u usta bal.avci jedni !! ! ! ! !! ! !
Lyon izgubio u Francuskom Cupu 1:0 protiv Nice. Nas Miralem Pjanic cijelo vrjieme sjedio na klupi! Zalostno! Nije ovo dobro za Repku nasu, te ne igra Pjanic, te ne igra Misimovic. A u napadu isto nesto nece Ibisevicu, a i Dzeko treba jos jedno 2 ili 3 utakmice dok dodje u formu. Pjanic bih trebao napustiti klub, jer nece ga onaj trener vise pustit da igra. Pjanic bih trebao u Bundesligu. Sad ce Mart i Rumunija nas ceka Ljudi!
p o p i z d e ovi iz sa-x kad im kazes nesto lose o djeki..samo ga moramo hvaliti..pa evo da i meni ne izbrisu...DJEKO NAJJACI SI NAPADAC NA SVIJETU..
Pojela ih maca, treba nahraniti sujetu sarajevskih \'demokrata\'.
Ako cemo iskreno, iako su napadali cjelo vrijeme, MCFC je izgledao tromo, bez pravih dodavanja, ideja, pasova prema Dzeki, a i Dzeko je na moje iznenadjenje ocigledno bio neraspolozen i uklopio se u atmosferu ekipe. Moram reci da je njegov debi izgledao znatno bolje. Moje misljenje je, jer preferiram napadacki fudbal, da je sramota da jedna ekipa kao Villa, sa potpuno defanzivnom igrom i sa samo jednom prilikom u toku utakmice, uspije pobjediti jednu ekipu koja napada cjelih 90 min. Dalje, da se vratim na MCFC, jos jednom se dokazalo da je to grupa individualaca bez pravog timskog duha i poznavanja za sta je svako od njih spraman. Vezni red kao da ne postoji jer gotovo sve njihove akcije pocinje i zavrsava Tevez, sto je jako lose za tim. Mozda to u nekim utakmicama i prodje, ali protiv timskih ekipa to uvijek ide tesko. Treba ima jos jedan igrac tipa Silve, da razigrava u to sam sada ubjedjen. Njihova odbrana je jos jednom dokazala da je neorganizovana. Iako su to dobri igraci, treba
Gdje 119 komentara ?
@Pippo Sto sela, sto obicaja. Sto zena, dvjesta sisa. A samo jedan Dzeko, ljubi ga majka
sta ce dzeko ja mu probacivo kroz noge
ovde na sax-u imaju covjeka cij je posao samo brisanje negativnih komentara o dzeki i zlaji. staljin je mala maca za ovo.
Nema veziste u City-u, u ove dvije utakmice nije imo upotrebljive lopte realno gledajući... U par navrata Tevez sam sve pokušava, a džeko nije tip igrača koji će se vraćat nazad do svog šesnesterca po loptu a to mu nije ni zadatak... Siguran sam da će proradit kada se vezisti okrenu njemu a ne tevezu...
Mislim da treba City gledati kao kolektiv a ne prozivati pojedince i tako to. Ocigledno je da postoji problem u odbrani tesko se lopta prenosi do sredine terena, zatim sigurno je da je Silva jedan od najboljih kreativaca ali ga jednostavno zagusuje Yaya Toure koji previse igra ofanzivno i Tevez koji jeste da trci ali previse igra nazad tako da se Silva gubi na terenu.Ako je neko gledao statistiku jedini igrac koji je igrao jucer je Kolarov ali njegove lopte nisu mogle da dodzu do naseg dijamanta. Jonson je u drugom pluvremenu unio svejzine po toj desnoj strani ali nejgov problem jeste desna noga , covjek jednostavno ne zna ubaciti loptu, sigurno bi bilo bolje da igra na lijevoj strani. Bary se nije pokazao i Milner bi trebao da igra umjesto njega. Dzeko je odigrao najbolje sto je mogao bar su tako i navijaci rekli da je bio igrac utakmice. Uglavnom City je \'kamara\' skupih neuigranih fudbalera gdje Tevez glumi nedostiznog.
kloc ko kolac...kločina ko lolčina
EEEEE,a da je pogodio u porazu bilo bi to neopisivo slavlje u trecini Bosne i na sportsportba,a ovako ostaje nam ono nase pametan zna engleski,lijepo prica...