Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako li se raduju oni koji zavrse 3 tj iza drugog
kolko je zeljo igro u izraelu na drugom semaforu
Što nas izradiše za Škoru,ne mirim se s tim !!
Ćuj napravite svoj. Napravi ti moj !!
Zna li neko šta se dogodilo sa Škorom. Nit se javlja nit dolazi
ne zaboravite ko ulaze velike novce u FK Siroki :D nama poznat covjek Zdravko Mamic, a da rajvosa dovede nekog iz Montpeljera ja konto prvi tim kad ono rezerva a sigurno i ne igra jer u rezervama su vecinom stari, nepotrebni igraci :) poz cuj institucija, gdje vam je stadion institucijo.. napravite SVOJ pa se hvalite ;)
\"...dosadašnjem članu drugog tima francuskog Montpelliera i prijatelja kapitena reprezentacije BiH Emira Spahića...\" pa zna li igrat\' frajer il\' dolazi onako?
pitari smrde , uhhh....
welcome to institucija
Kako vas nije stid pitari?? kako vas nije stid okrenuti se protiv onoga ko vas je napravio?? najveci grijeh je okrenuti se protiv onoga ko vas je napravio !!! jer ipak: NAŠ K.... VAS JE NAPRAVIO !!! stoko nezahvalna !!! jednom kompleksas cijeli zivot kompleksas!!!
duvajte ga pitarcici
sarajevo je pitarski klub, najveci papci u drzavi, gori od celika i slavije
cisto sumnjam, ti si zenski pakas jedino na po.rnjavi vidio, a o pi.c.ki da ne govorim, kako god, mama ti je lasvanjskoj sada, udijeljuju joj sadaku
mama ti se handri za sicu
eh još škoro....
SUKNO TI GA SEKI P.i.p.o A TI MU JE DRZO . http://www.thejokemaster.de/funbilder/esel.jpg
FK Sarajevo samo da je malo ranije dovelo ovu dvojicu ja mislim da i Spartu prosli.Samo me zanima koliko su ih platili ili da li nsu ih platili uopšte.