Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebo ga je jo0š malo natašunat kad ga je imo na ziceru. golman, sve čestitke za adekvatnu intervenciju.
sudija je zasluzio da i njega nadere
Upravo sam pogledao snimak i mogu reći da mi se samo žao što ga je golman udarao u noge i u zadnjicu. Trebao ga je udaratiu prsa i u glavu. Tamo boli.
Salko bolan što baš sve nas da nabiješ...pa za promjenu nabijem i ja tebe.
„Golman je napadnut neočekivano i zbog toga je ocijenjeno da je njegova reakcija bila instinktivan odgovor spram napadača”, stoji u objašnjenju KNVB-a. Periklo, Salko, nemojte vise nista pisati.
Niste razumjeli @salku izgleda, problem nije onda kada navijac napada golmana i kada se on brani, problem je onda kada se golman svojim ponasanjem izjednacava sa huliganom, on bi da bije i sudiju i svakog ko mu stane na put, plus ima kretena trenera koji to podrzava. Fudbal je nekada ipak bio igra u kojoj se znaju pravila i ponasanje sportista (osim u nasoj ligi)
Salko ba, glupa ti prica. Skrati to malo i ne pricaj gluposti. Sta treba pustiti da ga levat izudara dok nesposobni zastitari dodju. Trebo ga je u glavu spucat dok ga je imo na ziceru.
EVO VIDEO KOJI RADI: http://www.powned.tv/nieuws/sport/2011/12/az_rekent_op_clementie_voor_es.html PAZI GOLMANA POSLIJE, ZAMALO I REDARA JOS DA SPUCA HAHA KING :)
Citat : \"Ja se samo pitam da ga je recimo udario u vrat i da je navijac podlego bi li ovakva vam prica bila de.bilcine. \" Stani pred ogledalo, malo bolje se pogledaj, vidi na šta ličiš, pa tek onda koristi epitete koje upućuješ u ovom društvu (makar i ovakvom ilegalnom) Ipak se obraćaš, ja mislim normalnim osobama, koje tolerantno iznose svoja mišljenja i nema potrebe da vrijeđaš. A isto tako ti savjetujem kad\' si već sklon \"da se samo pitaš\", što se samo ne upitaš, šta bi bilo da se golman nije instiktivno okrenuo na vrijeme... Ma ti si m.a.g.a.r.a.c. jedan najobičniji i džaba ti ja sve ovo pričam :)))
evo malo provala na račun huligana :D http://hooliganwesley.tumblr.com/
a što ste digli video
Can\'t Be Stopped
1. TRENER DOBRO POSTUPO 2.GOLMAN ISTO TAKO (SAMO ODBRANA) 3 SALKO TI HAVERU VEZE NEMAS . ERIC CANTONA JE DOBIO CRVENI I NA IZLASKU JE DOSAO U SUKOB SA NAVIJACEM, M.U.F.C. WILL JNEVER DIE
Na yt svi zasticeni, evo: http://www.cricketprofile.com/eredivisie/esteban-fight-with-a-supporter-ajax-vs-az-1-0-knvb-cup-2011-full-video-video_fd00de979.html
Da je znao da je golman kolumbijac, nikad to nebi učinio....
@@Periklo 22.12.2011. u 11:40 Dok je bila samoodbrana sve je bilo ok. Od momenta kad je navijac bio na zemlji a ovaj ga osvetnicki mlatio, e odatle je problem. Medjutim ovoj nasoj domacoj stoci se svidjaju Dodici, osvetnici, siledzije itd. Zato im se divite i lozite. Nisu dzaba uvedeni zakoni za profesionalne sportase, a posebno za recimo majstore borilackih vjestina. Svaki fudbaler je jaci 20 puta od prosjecnog covjeka, kao i svaki drugi profesionalni sportas. Ja se samo pitam da ga je recimo udario u vrat i da je navijac podlego bi li ovakva vam prica bila de.bilcine.
hahaha čuj \"Esteban ga je dvaput pogodio nogom\"...kako neko nekoga može pogoditi nogom?