Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon zahtjevnih Zemanovih treninga dobro su ijedan gol dali na prvoj utakmici... jedna od vjezbi im je trcanje uzbrdo dok nose vodu na ledjima... Pitali pred utakmicu Zemana sta misli o teskim treninzima, kaze on: - \"Teski treninzi? Ma ne, ovo je jos samo setnja...\". Dosad se jos nisu lopte dofatili, samo trcanje... :))
svaka cast Dzeki,ali mislim da je realno najbolji fudbaler nase reprezentacije Lulic. ipak epitet najboljeg igraca na jednoj poziciji u italijanskoj ligi nije mala stvar. Svaka cast Dzeki ali mislim da nije posteno da igraci poput Lulica i Pjanica budu u tolikoj sjeni jednog igraca...
Hvala rviciku s Ferhadije što se prigatila Klocka, on nek plaća alimentaciju malom č.e.taljskom kopileti i nek se igra s njom dok grije klupe, sad napokon može Miralem - PRAVA zvijezda repke - u prvi plan.
Bravo Mire!
DIjelimo isto misljenje, uz to za najboljeg sportistu godine stalno bude izabran Edin Dzeko koji je previse medijski napumpan, dok jedan Mirza Teletovic ne bude ni na nekom spisku za taj kvazi izbor.
Divi ga, isti majka!
pa s kim su igrali klocevi jedni
ma kakav ovaj mlakonja lahko je ovo sirotinji zabiti odusto od treninga pu hebote umorio se od treninga
Neka mi sad onaj peder od trenera kaze da sam nespreman.
Lahko je ÄMÄTERlMÄ zacherivat pogotke
haman da je dobro guzio na odmoru po bosni,cim je dosao zeljan igre..:D:D