Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Olimpic supacki pustio Zrinjskom. Sramota za nasu ligu. Ali doduse tako je i Zeljo prosle sezone pustio Leotar pa Sloboda ispade, evo sad vam se vraca.
Gracić pokupio dobre pare od te utakmice.
pustio je olimpic i želju,dva kola prije ovoga. kme kmee. nego vama je krivo što klub iz fildzana ne moze biti prvak,ode titula onima što ne vole bosnu. kme kme
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sramota, ne mogu da vjerujem da jedan Zrinjski uzima tituli Sarajevu i Željezničaru.
Почни да вјерујеш. Почни да вјерујеш да сте неспособни и да је и то један од разлога што неће нико са вама у овој држави. Диослуција данас !
kmeee kmeee. hrvatska dominacija, kmee kmee.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sportska majorizacija nad bošnjačkim narodom...
ETO NEMA VIŠE FAMILIJE OSIM PA SAD OPET GLEDAJTE OSVAJANJE TITULA PO NACIONALNOM KLJUČU.ZATO SE AMAR I SKLONIO JER JE DOBIO UPUTSTVO DA TREBA MALO DA SE IZBALANSIRA TO PO NACIONALNOM KLJUČIĆU KADA SU TITULE PRVAKA U PITANJU.PA VI SERITE PO OSIMU BAR JE ČOVJEK NA 4 GODINE UKINUO TAKAV NAČIN DODJELE TROFEJA,A KAD JE ČUO DA TO OPET TREBA IĆI POLITIČKI ON SE SKLONIO.TAKO ĆE I SARAJVO BAŠ KAO I 2007. OPET MOĆI DO TITULE MOŽDA VEĆ SLJEDEĆE GODINE AKO ONA BUDE REZERVISANA ZA SDA-OVSKI KLUB,BEZ OBZIRA ŠTO SU TRENUTNO ARKANOVSKI ORIJENTISANI.
xanax , apaurin... kralju idi po recept.
šta nije jasno,dok je osim bio na klupi Želje prvak je bio najbolji tim države,a to bio Željo tri puta u 4 godine.Neki su se već počeli osjećati majorizirano i evo rezultat toga je titula športistima.
Znaci skretnicari nikako ne mogu biti prvacii!!! Jupi. Odoh u wc da kakim.
sve je u parama niko nikog ne voli onako,das pare i prvi si,sta boli karina olimpika za amara osima,mogao je amar to zavrsiti,50 milja su mu dužni al neda amar feninga nikom
Pa mora ovo ovako biti, jedne godine bošnjački, hrvatski pa srpski i tako u krug.
da imalo pratiš premier ligu nebi lupo gluposti!
Pa dobro, ko kupi titulu onda osvoji, zato ne bude bas uvijek ovako kako sam gore napisao.
Sve je moguće u našoj zemlji. Tako jedan rasistički klub, koji je oteo stadion pod Bijelim brijegom Veležu, klubu koji je decenijama igrao na tom terenu i danas dan mu brani da ga mu se približi, zahvaljujući pobjedi tog istog Veleža, ima šansu da postane prvak države čiju zastavu još nismo vidjeli na stadionu Svinjskog. Sramota. Sport je odavno prestao biti pošteno nadmetanje i obolio je od stare političke bolesti.
Zar nije svake godine otvoren javni natječaj za koncesiju na stadion? Zašto se petokraka nikad ne prijavi na natječaj?
Vidi se Dženi da ti ili ne živiš ovdje ili si informisana kao da ne živiš ovdje. Ptice na grani znaju zašto Svinjski i ustaško-fašistički HDZ-ovi ne daju Veležu da igra na svom stadionu. Nemojmo se praviti ludima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema dejton nista sa ovim niti politika,pare su u pianju,u narednim godinama možemo očekivati strmoglav pad želje i veliko uzdizanje sarajeva,pričam realno,volim želju ali sami sebi su presudili da su tražili 20 milja od šahina za mostar dao bi im na 7 dana da se mostar završi,al željo nema te ljude,čestitke zrinjskom i žao mi je sto to slavlje će morati slusati navijači veleža
DA JE LIGA REGULARNA KAKO BI TREBALA DA BUDE, OLIMPIC I ZRINJSKI BI BILI IZBAČENI U KANTONALNU/ŽUPANIJSKU LIGU. Kad se mogao izbaciti Glasgow Rengers i jedan Juventus, vala mogu i ovi naši škutori...
i mislim da će sarajevo harati sljedeće godine bježati će svima 20 bodova evo ovaj za velež potpisao oni opet kažu nema veze mi ćemo ga kupiti,sarajevo ovo nikad nebi dozvolilo svojim navijačima kao željo protiv veleža i nije kriv velež njega ionako satanizuju iz sarajeva,olimpikovi igrači uzeli pare boli ih karina za želju sto bi oni za amara igrali,sta je željo mislio ma pustit će nas velež e sad si izgubio 500 milja i nigdje te vise nema
jbg, po nacionalnom klju4u...a mislio sam da je to prestalo...
Hvala gospodine Edine što ste objavili ovakav jedan članak da se bagra kolje međusobno. Haman dan prošao, a nikakvih nacionalističkih prepucavanja. Hvala i što ste nam opisali svaki mogući scenario, pošto smo mi toliko zatucani, da nismo ni sami svjesni toga. A jesmo zatucani kad iz dana u dan ovdje komentarišemo k'o idioti neki. Haj makar glumite prave novinare i pišite o tome za koliko se prodaju utakmice među klubovima, počev od mog Želje pa preko Sarajeva, pa sve do tih ublehaških klubova. Niste valjda na nivou Vesele sveske, Pet plusa, Palčića itd.
željo je pokazao da je mali klub otići u mostar napuhan i uvjeren da ćes ih razvalit van svake pameti,mogli su posuditi 20 milja na 7 dana do sarajeva vratile bi se pare,al njima o glavu 500 milja su izgubili,a široki i zrinjski po dvije milje po igraču su dali olimpiku ali sve je brujalo da željo štima u mostaru a oni izađu bez bogičevića i torlaka,al u želji kažu da je velež ozbiljna ekipa ispade željo neozbiljan,dovest do tri kola pred kraj i ovako uraditi neznam,otjerali su tri milje željinih navijača sad na derbiju
prodao željo titulu... i to je tako...
neka pati kome smeta zrinjski je prvak
Misliš Svinjski?
Sve po Dejtonu, i ne smije biti majorizacije hrvata,molim lijepo.
управо, зато јер попуштате Хрвати Херцег Босне мајоризираше Бошњаке без икаквих проблема.
drug, dejton je dejton i ne smije da se krsi, jer da nisu oni osvojili vjerujem da bi licno Peter Sorensen intervenisao i trazio da se takmicenje ponovi, jer nije po dejtonskom sporazumu.