Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed, naprijed saraj,vo, tebi pjevam ja, pjevam ti svaki dan............
hahahahahhaahahah Jao kompleksasa, Boze sacuvaj. Toliko titula osvojili - a i dalje ne mogu disati od kompleksa prema najvecem klubu u zemlji. Ne mogu otvoriti clanak voljenog kluba - a da ne naletim na bruku isfrustiranih timijevaca
Bolin otac i Katcha Wendy, otidjite se testirati. Jedan drugom, ga trpate bez zastite, pa ne ide.
O jarane jarane, jarani smo mi, nedaj nedaj tvojoj mami da me zaraziiiiii.... Prskal te jos kacevanda privatno, cujem dobio si neke odstete zbog objavljivanja snimaka???
Uvijek isti pacenicki profili koji se nadju da komentarisu svaki tekst vezan za bordo klub. Puni komplekSa ocito, brate ohladi malo, dosadio si, nezanimljiv si, prati strumfice, Sarajevo ostavi na miru. NAPRIJED BORDO BIJELI
napisi knjigu o jufkama hahahahahaha
to reci jufkicama reci nam prosvjetli nas
oo jufkice i hrenovkice nabijaju komplekse nanan na ana naan
dzaba titule dzaba sve kompleksi ostaju do kraja zivota hahahahahahahahahah
Uzivancija je prcati male, jadne, umisljene, bez trofeja, bez stadiona, koji bi guze dali za neki trofej, pa kad vide da nemaju sansi za njega, onda ide: "ma ebo nasu ligu, ko to jos prati, Osim kupuje, Ivica stima, aktovke, premiraju nam protivnike, imaju sudije, itd. itd."... Bice nam zadovoljstvo svaki put to raditi, jer ipak ste vi "divovi", svako vam je plijen, osim Kukesija, Zete, Gradine, Leotara, Slavije, Sirokog, itd. itd. :)))
Premijera filma: U CETNICKOM GNIJEZDU!!! U GLAVNOJ ULOZI: VOJVODA MUSEMIC I 11 RS-OVACA I SRBIJANACA... Film govori o borbi za pravdu bivesg psihologa kluba r.k.,, nastavljanje posla tamo gdje je on stao i istrebljenje svega muslimanskog u klubu torpedo uz gazanje poruke navijaca koja je glasila: bolje treci uz allaha nego prvi uz pomoc i ljubav vlaha... SVI KO JEDAN S VEROM U BOGA I SRPSKI ROD, BOZE PRAVDE!!!
A jesi gledo onaj - "U amawovoj prciji zvanoj Sugavica"... Inace fil govori o talovima, kupovini utakmica, izbjegavanju placanja plate, izbjegavanju da pare od transfera dolaze u klub, o svadji predsjednika i manaera, svadji managera i trenera golmana, o odlasku najboljih igraca i raspadu uskoprugaskog klubica.
Vidis za razliku od mene ti nagadjas i lupetas, sto govori o tebi i vtojoj inteligenciji. O svajdjama u klubu, plate i sl, svadje golmana s trenerom i tako to.... Samo nagadjas... KAKO SE KLUB RASPADA A OSVOJIO 5 TITULA U 4 GODINE? to moze samo reci pitarski mozak....Odlazak najboljih igraca??? KOJIH??? Otiso, Zeba, Beslija, Bekric...TITULA OPET NA GRBAVICI!!! O cemu ti pricas svijuti i kako ti mozes pricati o odlasku najboljih igraca, kada vi ne mozete zarzati ni jednog, Husejinovic, Sesar,Belosevic.... TUCA ZLATKOVIC-TORLAK??? Zlatkovic u trenerci srbije na treningu??? Jos si mald i neupucen, razmisli malo.... TVOJ KLUB IMA TITULA KO MODIRICA I BROTNJO A TI I DALJE TRAZIS NESTO U VEZI ZELJE, BUDI REALAN!! Kazem ti ovo je bruka i sramota za Srajevo, sami sebi skacete u stomak, sjeti se parole: BOLJE TRECI UZ ALLAHA NEGO PRVI U POMOC VLAHA, SAMA VAM SE OBI O GLAVU, ALI JOK TI BI O NECEMU DRUGOM PRICO... MALD SI I ZELEN....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta ćete tamo u toj vama mrskoj škutoriji?
Samo pazite, kad tamo budete naručivali viršle, recite hrenovke
Svaki dio nase prelijepe i predivne domovine Bosne i Hercegovine je nama srcu drag. Od mora do Save, od Drine do Une.
samo pogledajte komentare na njegovom profilu 200 komentara vezanih za "mali" jadni klub hhahahaha
Nisam nista slagao, nikad... :) TorPederi
hahah ko ce nego maleni kompleksaš ahhahhahaha
Ma nije on kriv, majka ga takvog rodila
Mali, jadni, udbaski klub! TorPederska Homo Zajednica...
Ako je iko mali i jadan, onda si to ti.
GLUP SI< GLUP SI, STRASNO SI GLUP, glupane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)