Premijera filma: U CETNICKOM GNIJEZDU!!! U GLAVNOJ ULOZI: VOJVODA MUSEMIC I 11 RS-OVACA I SRBIJANACA... Film govori o borbi za pravdu bivesg psihologa kluba r.k.,, nastavljanje posla tamo gdje je on stao i istrebljenje svega muslimanskog u klubu torpedo uz gazanje poruke navijaca koja je glasila: bolje treci uz allaha nego prvi uz pomoc i ljubav vlaha... SVI KO JEDAN S VEROM U BOGA I SRPSKI ROD, BOZE PRAVDE!!!
A jesi gledo onaj - "U amawovoj prciji zvanoj Sugavica"... Inace fil govori o talovima, kupovini utakmica, izbjegavanju placanja plate, izbjegavanju da pare od transfera dolaze u klub, o svadji predsjednika i manaera, svadji managera i trenera golmana, o odlasku najboljih igraca i raspadu uskoprugaskog klubica.
Vidis za razliku od mene ti nagadjas i lupetas, sto govori o tebi i vtojoj inteligenciji. O svajdjama u klubu, plate i sl, svadje golmana s trenerom i tako to.... Samo nagadjas... KAKO SE KLUB RASPADA A OSVOJIO 5 TITULA U 4 GODINE? to moze samo reci pitarski mozak....Odlazak najboljih igraca??? KOJIH??? Otiso, Zeba, Beslija, Bekric...TITULA OPET NA GRBAVICI!!! O cemu ti pricas svijuti i kako ti mozes pricati o odlasku najboljih igraca, kada vi ne mozete zarzati ni jednog, Husejinovic, Sesar,Belosevic.... TUCA ZLATKOVIC-TORLAK??? Zlatkovic u trenerci srbije na treningu??? Jos si mald i neupucen, razmisli malo.... TVOJ KLUB IMA TITULA KO MODIRICA I BROTNJO A TI I DALJE TRAZIS NESTO U VEZI ZELJE, BUDI REALAN!! Kazem ti ovo je bruka i sramota za Srajevo, sami sebi skacete u stomak, sjeti se parole: BOLJE TRECI UZ ALLAHA NEGO PRVI U POMOC VLAHA, SAMA VAM SE OBI O GLAVU, ALI JOK TI BI O NECEMU DRUGOM PRICO... MALD SI I ZELEN....
Prikaži sve komentare (27)