Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, za Safeta su glasali samo neprijatelji ove drzave.
Iskreno, volio bih da Safet ostane Ako ne bude, nek dođe Duško, on je dobar
Znači naslov bi realno trebao glasiti ovako: " 75% anketiranih je protiv Sušića", pametnom dosta!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Susic nije autoritet ni taktičar. Svaka cast za uspjeh, ali nama treba MEGA autoritet koji ce ih sve postrojit odreda.
realno je da posle neuspjeha na svjetskom susic da otkaz svi treneri koji nisu prosli prvi krug su dobili sut kartu samo ovaj susic palamudi bajevic treba biti trener sad je red na jednog srbina trenera . A po ovoj anketi ja neznam ko je glasao za susica ili je on sam za sebe ili drzavni neprijatelji broj 1.
Bajeviću, prinče, muslimani su uz tebe. Naravno, i uz Meškovića.
NikO ne dolazi u obzir osim Bajevića i Vahe. Hvala Sušiću na svemu narod je usrećio ovim SP, al vrijeme je za promjene! Ovako bahato ponašanje pojedinaca više nećemo da tolerišemo!!!!
BAJEVIC I SAMO BAJEVIC
Realno. Koji vam je k...c. Svi hoćete da nešto kažete i imate neku svoju ideju,kao trebalo je igrati ovako,trebalo je onako. Niko od vas nijeutno loptu još od srednje školo(pod uslovom ako ste je uopšte završili),a htjeli bih da budete selektor. Još prije mjesec dana ste uzvikivali "BRAVO PAPE" a sad bih da mu glavu skinete!!!!!! SRAM VAS BILO
Nisa cudno, Bosnjo je uvijek proiv svog, a za "onog anamo".
pa dovoljno je da se Germanija igraci zamijeni Zukanovcem i slicnim i odmah smo pojacani. Tesko je sa novim selektorom napraviti korak nazad
SAFET JE CAR
Je li bogati ovo Radoncic uspio preko avaza i svojih gluposti i lazi ovoliko dici popularnost Bajevicu. Kakav smo bez pameti narod nije mi nas nimalo zao sto nam nista ne valja.
Kako se ledja okrecu kad' zagusti. A? Ma ovdje valja samo onaj ko pobjedjuje i gazi. Sada vidim zasto "You'll Never Walk Alone" nikada nije zazivjela u Bosnii. Bruka i sramota!
Ako ćemo realno, većina internet korisnika kod nas su polupismeni. Većinom su to djeca koja vise na internetu ili po kladionicama. Što zbog stanja u društvu, što zbog stanja u obrazovanju, ne može se reći da imamo pretjerano pametnu generaciju. Mudriji i iskusniji predstavnici društva još nisu internetski zagriženi, a naročito ne vise po anketama. S druge strane, ovdje ima ljudi koji su i po nekoliko stotina puta kliknuli na anketu. Zato, internet ankete ne treba uzimati za ozbiljno.
Zato ti "strucnjaka"Papeta uzimas za ozbiljno!
Zatečen sam količinom mudrosti koja sipa iz tvog komentara. Nadam se da ti je jasno da si upravo potvrdio moj komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ni za zivu glavu Baja.Jer ce te ta furda poslije prvih problema smatrati cetnikom.Ugledaj se na Vahu.Pametan covjek.Kome treba da se zajebaje sa tom skupinom balvana.
e sto cete mu jebavati sve po spisku kad i on usere. a jos srbin, pa ima da ga nema
Treba gledati realno, Bajevic je izvanredan strucnjak i strateg, dok s druge strane imamo puku suprotnost...ko sto rece komentar, za uspjeh je zasluzna vec formirana ekipa koju je Pape dobio na tacni.
Samo nek ide !