Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed praktik je uz vas
Danas je Dan orgazma...ČESTITAM SVIMA <3
stigo te orgazam semsa :*
Ma ides na qurac. Ne mozes ih kuci dobiti, a fol ides po pobjedu u Grcku.
Bandoviću mrš iz Sarajeva jeben ti mater u pičku,*** ti Ušćuplić sve usta
Samo hrabro i boriti se, pa šta bude. Obrukati se necemo sigurno
Izgubit na svom terenu i pred svojim navijacima,ne bi imao optimizma ni na seoskom turniru.S ovakvom igrom,bolje izgubiti vec se pojaviti u Euroligi,pa se sramotit. Gledam onaj HNK Rijeka 5 petarfu zabila na svom terrnu.To se zove dominacijom i nogometom.
umijesto da vam bude drago kako je najbolji fudbalski klub u BIH odigrao dobru utakomicu i pruzio odlican otpor atromitosu,vi zeljovci se javljate svaki put i nesto serete,nije vas na kosevu bilo 5 hiljada.....kospice u ruku pa na kosevo da gledate kako igra sarajevo ;)
...košpice i Brajlović viršlice u ruku :)))
''umijesto da vam bude drago kako je najbolji fudbalski klub u BIH odigrao dobru utakomicu...'' - ma, po čemu više, najbolji BH klub ??? Po čemu ???SPUSTITE SE VIŠE MAJMUNI NEPISMENI !
Prejaka prepucavanja navijača oba tima. Pa majka mu stara, kako iko od vas smije išta komentarisati?! Nama se klub raspada, ode u ponor i neće se oporaviti za par godina. Ovi imaju love, sponzore, Tana, pa meda ne mogu. Sad samo čekamo da počne naša liga, pa da se budalaši počnu ponositi i dičiti pobjedom protiv kvazi timova. Haj taj bijes usmjerite kolektivno na uprave klubova, pa da se možemo prepucavati kvalitetno.
keljovci mi cemo jos jednu utakmicu sarajeva da gledamo u europi,a vi vec odavno uzivate u seriji ODBACENA hahahaha
e čuj u seriji ODBAČENA HAHAHAHAHAHAHAHA. Bravo majstore!!!
da ali ceka vas 7 komata u grckoj..nista manje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.youtube.com/watch?v=szWKICHqyEk Pozdrav za "divove"
drugima se znate rugati...nek ste izgubili...daBogda vas i tamo 7:0 oderali
Izgubićemo ali nema veze. Bar smo jedini dočekali august u Europi. A onim komentatorima čiji klubovi sad igraju po selima umjesto europskih takmičenja, dobro se nayebem mamice.
Joj evropska takmicenja,kme kmee, pa niste kako postojite dalje od 2 kola prosli u Evropi,bijedo jedna
Hajd balavče zakmeči mami na uho dok spava.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Ajmo dušmani koji ste jedva dočekali, kad imamo ovakve (ne)ljude nije ni čudo kakva nam je država I kada teško je, kad redaš poraze, pjesma sa sjevera nikad ne prestaje!!!
Samo je Srbija znakla da fasuje od Argentine 6 komada,i niko nikad vise,haha
Karina od Lige i Klubova, Repka je Ponos, ovo ostalo moze da igra sa mojom Mahalom. Treba dosta vremena da Sarajevo kao i Zeljo budu ono sto su bili i prije.
To jel' ?
H A H A H A H A H Lud decko.....
Rijeka je za nase klubove ekipa....Mi ovako mozemo Malta, Makedonija, Lihtenstajn..
Rijeka petarde puca u 3.pretkolu. Sta ce tek u uzvratnoj bit.phahH
Koji su ovo Retardirani Igraci Sarajeva i ukupne nase Lige, to je na nivou Farskih Ostrva. Nije ni cudo zasto Susic nezove ni jednog Igraca iz Premijer Lige u Repku. Pa bolje igra moja Mahala loptom nego ovi Amateri. Kvalitet, Kondicija, Organizacija, Disciplina fali nasoj Ligi. Kad covjek razmisli , vec od 1995 Godine Sarajevo kao glavni Grad nemoze da napravi sebi Novu Travu na Stadijonu, Katastrofa, pa Zenica vam je najbolji primjer. Hvala dragom bogu da nam je Reprezentacija Sila , Dika i Ponos, ovo sve ostalo treba jos vremena i Rada.
Lapsua lingue majstore.. Ne STADIJONU...nego STADIONU...
Dobro sad to, nego Komentar stoji na mjestu, sta ces reci protiv ovih rijeci, kad znas da sam upravu :D