Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dulja, ovaj put ne komplikuj nego zabijaj.
da, prosli derbi na grbavici mislim da je imao dobru priliku da ranije povedemo sa 1-2 ili da povisimo razliku ali znam da smo imali sansi preko njega koje nisu iskoristene
Imao je još 2-3 100% poslije gola da ih potpimo. sjećam se da je bio "kažnjen" da određen iznos uplati u humanitarne svrhe zbog sebičnosti i zajebancije.
lagana pobjeda za bordo tim.
Neki retard s čvile mi upisuje minus po treći put na komentar,ohani malo,nijesi bivol...
Baza bez poraza hahahahahahhahahahahahahahhaha aaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SRAMNA HISTORIJA MALEHNOG "TORPEDA: Nastalipljačkom Željinih igrača...."Oduzimanje najboljih igrača Početkom Drugog svjetskog rata zaustavlja se rad kluba. Nakon završetka rata klub se obnavlja i nastupa u prvoj ligi Bosne i Hercegovine koju osvaja, te tako ostvaruje plasman u prvu ligu Jugoslavije, u njenoj premijernoj sezoni 1946-47. Međutim nakon što je gradska vlast formirala novi klub Torpedo (kasnije Sarajevo) koji je trebao predstavljati najbolje iz BiH, većina igrača Željezničara dobija naređenje da pređe u novi klub. Odlukom političkih vrhova Željezničar je novoformiranom klubu Torpedo morao ustupiti svoje najbolje igrače: Lovrića (kapiten), Alajbegovića, Konjevoda, Lazarevića, Rajlića, Golca i Šilića. Jedini igrač koji je uspio odoliti svim ucjenama je Joško Domorocki.[3] Takav slijed događaja bio je poguban po Željezničar koji ispada iz prve lige, a period konsolidacije trajao je do sezone 1953/54 kada se plavi ponovo vraćaju u prvu ligu Jugoslavije..."
Je li to igramo sa malehnim Torpedom... Pa njima je pobijediti najveći klub u državi ,brend FK Željezničar, kao da su osvojili ligu prvaka? Hajde još 5-6 titula Kupa i Prvaka, možda nas i stignete nekad po uspjesima, Torpedaši, kradioci Željinih igraća iz 1946, pogledajte na wiki kako ste nastali ???
...mislim,onaj....edis mulalić
Grbavica zvana oplodna baza HAHAHAHHAAHAH
Sto bi Dino rek'o: "predaj se strmpeeee...".'Bice gusto-bice 0:5 !!!
Žao mi je dečki ali Benko će prvi da ubaci loptu u protivničku mrežu a vi se kasnije dogovarajte :D
I sta bi Diksone ubacil ga Benko a? Ubacio jest sigurno al' tvojoj mami u cvajtaru usmrdjelu. :-D
Bravo majmune, evo ti banana al' ona donja, počasti i mamu i sestru C====3
Nikad se ne zna u derbiju. http://www.ultrasforever.info/
dominacija na terenu i na tribinama,goriti će grbavica pa čak i na zapadu
SAntjago Bernabe i Nou Kamp su na nogama,Derbi se blizi,Ronaldo i Mesi su u 3 planu,Evropa se raduje tom velikom sportskom dogadjaju.
GAZI MALE PLAVE STRUMFOVE
igrajte a ne drzite. govor. 0pet ste se ufurali a to se vrati na najgori moguci nacin.
mogu nam ga jedino oglabat
Igrajte za Horde Zla
neka se putem medija zamole pristalice zeljeznicara da na ovom derbiju ne pjevaju svoje omiljene pjesme kao sto su "grbavica baza bez poraza" "trpajte levate i dalje i dalje" "ma vi stvarno niste normalni, ovaj zeljo sve ce je**ti" jer zaista vise nema smisla da to pjevaju. :(
i onu tralala salala
sa tim su dojadili al ajde ne znaci nista pa bi se moglo i presutit, ali pjevati "grbavica baza bez poraza" dvije godine, a poraza bilo sasvim dovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)