Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je bas dobra stvar volio bih da sam gore sa ovom rajom
Bosnjaci po ko zna koji put pokazuju koliko su kulturan i vaspitan narod za razliku od komsija gdje na svakoj utakmici mozete vidjeti fasisticke znakove i povike. Stvarno sam ponosan sto sam Bosnjak i Bosanac i Hercegovac a za dobrotu naseg naroda znaju svi iz cijelog svijeta koji nam uzvracaju sa gostoprimstvom za razliku od komsija koji su vijekovima koristili nasu dobrotu za najgore ideoloske planove. PROUD TO BOSNIAK!
*BE
Sad će Bošnjo Ircima pokazat da može popit više pive. Nažalost.
Malo iznad Temple Bar-a ima dobar Fish
Leže "ljiljani" po cesti polupijani.
Svaka cast nasim navijacima, tako se prestavlja svoja drzava.
Znaci, da ih deklasiramo "teska srca"... A ponapijace se od tuge. Znam, al' takav im grah pao. ;) ...NE DAJ SE BOSNO!!!
Po ovoj anketi Irci misle da će proći ali ispod po komentarima nisu nešto pretjerano ubjeđeni u pobjedu. http://www.the42.ie/will-ireland-qualify-for-euro-2016-2-2448144-Nov2015/
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
turska, albanija , veceras bosna akobogda , braca zajedno na euro, uz nas su kosovo i sandzak ima da euro akobogda uzmemo, NAPRIJED BOSNO.
hebla te turska, okupatori bosne
E jest im lijepo
prolazimo sigurno samo ako ne bude igro,a igra sigurno MALI KURČIĆ,a ne princ
Tako Bosanci... Ne ko komšije!
ne daj se bosnooo ! ko ne skace mrzi bosnu hej hej !!! bosna je sampinjon ooooooo.
gljiva je nazif
nek se prilaze samo onih sa sumnjivim pojasevima,ako vide kakve žice nek odmah zalegnu
Irci su uvijek bili raja. Simpatican narod!