Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne navijam za Sarajevo, ali sto jest jest, previse ste digli ovaj Lech ocam', nije to toliko jaka ekipa kao sto mislite, ima Sarajevo velike sanse ovdje!!!
lose analiziras 😂
Nasi trebaju tricu zabiti na Kosevu, ne primiti vise od jednog gola i samo da tamo ne padnu pod pritiskom i atmosferom. Naprijed bordo-bijeli.
Meni se čini da je ovaj okuka veliki krivinaš?
Slušajte. KKS Lech Poznán je u ovem 5 Klubova Klubova, naj loša ekipa. Da bi mi dobili APOEL i NK Maribor ko je su igrali u ligu prvaka nebi mi imali šance. FK Karabakh Agdam je igro u Ligu Evropa. Maccabi Tel Aviv ima dosta Izraelski reprezentativce. U pravu je Dragan, da bi bio Legia Warschau prvak nebi mi nikako šance imali.
APOEL ili NK Maribor
cega bi se plasili ...nije to REAL ILI BARSELONA...
naravno,sto bi se plasili kad ce bit 'marisoll' 😍
divi mu logike da je Legija nebi imali šanse...a ovako imaju protiv Lecha koji je tu istu Legiju dobio za prvaka...hahahah
ovaj lik je dao dobru analizu i hvala ti
Ako Sarajevo prodje najkrivlje ce biti onima su psovali Safetu sto ne zove Stilica :D
Uz jaku motivaciju, volju i dobru podršku, ne postoji klub koji se ne može pobijediti. Dovoljno je reći samo 'Levski' i sve je ostalo jasno - realno, ko nam je davao šanse za uspjeh poslije poraza u Bugarskoj - a opet desilo se 'nemoguće'...
Vjerujem da i ovdje Sarajevo moze napraviti sto kazes "nemoguce"... Sretno od navijaca Celika!
@bosanskicilim Koja si ti lopuža ;-)
Tim koji je kupio titulu itekako ima razloga da se boji poljskog prvaka
Mars mjesec.
Sarajevo dobija, samo se imate plasiti iztetoviranih poljskih robijasa kad budete igrali tamo, hihi.