Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al Leipzig prvi hahahah
Dortmund prodaje igrace cijelo vrijeme, skoro ne uspijevaju sastaviti sezonu sa nekim standardnim sastavom, i opet uvijek u vrhu. Da je do trenera, jest, ali nije bas presudno. Ocito je da sportski direktor radi odlican posao, sto je rijetkost. Da Zorc dodje u neki od ovih zaista velikih klubova sa puno love, npr. Real, osvajali bi prvenstvo, ligu prvaka i nacionalni kup bar 10 godina unaprijed.
Mislim da dodje u Real ne bi dugo opstao jer je tamo bitnije dovesti ime/zvujezdu koje ce prodati masu dresova i pogurati klub na marketinskom nivou, nego dovesti anonimusa od kojeg ce napraviti igraca. Koliko je samo super talentovanih mladih igraca propalo u Realu, samo zato sto nisu imali mjesta od zvijezda i imena
@detrdjent valjda imas pravo. Ipak od jednog Ronalda na zalasku karijere i sada imaju vise koristi nego da osvoje i ligu, i kup i LP. Ali, ja se nekako ipak volim voditi sportskom i rezultatskom logikom. Zato valjda i sve manje pratim ove lige petice, osim Bundeske, jer oni jos uvijek lice na nesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.ebi Bayern. He He
Bayern ove godine neće ništa uzet ako ovako bude igrao
I sa'će ovaj Leipzig da osvoji ligu, 'oće svegam'. Neko se zajebaje sa svijetom fudbala.
@Nemesisi Normalno, ne kažem da nije zanimljivo :D