Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ti je kesirao Nijaz da promijenis svoj stva?
sarajvo i zeljo su prije rata vise igrali u drugoj ligi. posebnozeljo. sloboda je bila redovan sudionik prve yu lige.
JP Stadion Tusanj nema nikakve pravne veze sa Slobodom osim sto je Sloboda \"Imala\" ekskluzivno pravo na koristenje (kije vise nema) i bog te pita koliko je Sloboda duzna JP Stadion Tusanj. Klub se moze ugasiti pa upaliti, nebi to bio prvi slucaj. Cinjenica je da treba predje u privatne ruke da se ostvari nesto, mrka kapa ako ostanu ovi kokuzi u upravnom odboru. Cuj vodja navijaca u upravi. Doduse, u Bosni moze sve (Radoncic ministar sigurnosti \"Shit Happens\"). Jos da dodam, po-ka-kim se usta svim local patriotama.
STA JE OVO KAKVO JE OVO BLACENJE TUZLE OD SARAJLIJA,PA JESTELI VI NORMALNI SKONTAJTE SE MALO KO VAM JE VALJO A KO NIJE ,SARADJUJTE SA LEOTAROM PA NEK VAM ZACERAJU OPET KAD TAD STA CETE KAD VAM NABIJU KRST IZNAD SARAJEVA
sjetite se da je skoro se i partizan udruzio sa igokeom,zvao se igokea partizan,a ovi se zvali partizan igokea to je sve zbog para drugovi,tako da nemojte kenjat vi sto vam je krivo sto se SLOBODA vraca,sarajlija sam i u tuza ce me uvjek asocirati na SLOBODU,a klinci sutite dok god budemo se mrzili mi nek nas gospodin Dodik kara,to nam i treba!!!
Ovo bi bio korektan deal ako bi Gracić vratio dugove Slobode, pa bi u tom slučaju imao svako pravo da potpuno preuzme klub i nek ga privatizira ako hoće. Međutim, ide se prema tome da se FK Sloboda ugasi da se 6 miliona duga izbriše i zaboravi, koja je to podla zamisao. To ne postoji u stvarnom životu. Pa ti igrači, treneri kojima se duguje su pošteno zaradili svoj novac, prevoznici i razni dobavljači su uložili svoja sredstva i rad, ko će tim ljudima vratiti njihov novac, misle tek tako pokrasti te ljude. Formirati novi klub na temeljima krađe i nepravde, tako se ne posluje u civilizovanom svijetu, a što je najgore pokretači svega su ljudi iz vlasti koji vode općinu Tuzla.
Shalle ponovo pozdravlje k e v e svim sarajlijama, i samo mi nije jasno otkud vam tolika mrznja?! pa vi ste gori od onih C E T N I K A sto zive u vasem komsiluku, daboga vas Bog opet kaznio!!!! FKR\'87
Koja ironija! Tuzlaci najvise mrze Sarajlije, a \"pitar u dusi\", kako za sebe kaze Gracic, im sad vedri i oblaci u klubu. Ne mogu da vjerujem da je takva navijacka svijest u Tuzlaka, odrekli su se svog kluba i nasjeli na pricu ovog ublehasa. Pa cak i da igraju ligu sampiona, to vise nije Sloboda nego instant klub.
nisam sarajlija ali ono sto sam dozivljavao na gostovanjima zelje u tuzli je bruka pa vi ste 2000 godine zdusno bodrili partizan protiv sarajeva na turniru mustafe hukica kolko ste puta pustili zrinjskom i sirokom samo da zeljo ili sarajevo nebi bili prvi ili izasli u europu kolko ste puta skandirali markale i ostalo i onda sad kad ste ispali iz lige pricate nisu vam sarajlije htjele pomoc zasto bi vam pomagali sto se niste obratili zrinjskom i sirokom da vam oni pomognu da ne ispadnete
Nek ste vi sarajlijama prijatelji, uvijek ste nas lijepo docekivali u Tuzli spominjavsi Markale i ostale \"bolne tacke\", stvarno ste vi ljudine :-()
Kad čitam ove komentare, skontam da su nam sarajlije veći neprijatelji nego četnici i ustaše zajedno. Ovo sarajevsko govno treba ubit čim se pojavi u prostorijama kluba
vidi ti friza sta je ba to
Sad ce gracic da upali lampu!
pa nije gracic ambramovic pa da ima toliko love,pa sta ce bit kad nijazu nestane love.onda ce sloboda i olimpic u helac
Za dvije godine klub se zove FK \"Nijaz Gracic\" stas sami smo sebi krivi A stadion je inace u vlasnistvu opstine
dali je stadion tusanj u vlasnistvu slobode ili opstine?
Na kraju nece biti ni Slobode u Tuzli a ni Olimpika bice neko novo IME