Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji američki igrač još od 2000.g. Ogroman talenat i po svemu zaslužuje odlazak na svejtsko.
Zasluzio si da ides, ali umjesto njega ide Green iz II tima Bayerna mladic ima samo 18 godina smatraju ga velikim potencijalom
jel ide onaj garonja sto nas razvali u prijateljskoj? Altidore?
Ide brate. Lik dao vise golova nama u toj utakmici nego za citavu sezonu u Sunderlandu. To ti je kad igras protiv Avdije i Sunjica. Uh.
Je li i Klinsmann pozvao bratica?
E i Klisman loma kenja. Mogao mu je naći mjesto medju 23 igrača. Donovan je solidan igrač koji jednim potezom može riješiti tekmu. A la naš Pjanke!
Pa rekao mi Klinsman 12 dana treninga a Donovan se pravio vazan i rekao nemoze 12 dana da trenira. Svabo je to. On ce onaj tim pretvoriti u maratonce. Zna da im je to jedina sansa. Nemaju oni na tehniku sta traziti na prvenstvu, samo na trku.
od viska (i debelog viska) ne boli glava!
klisman veze nema,pa donovan je ikona americke repke
Kad prije skide onaj stomak?
jesi!