Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa on i je klasa igraca za Birminghan, Bolton, Charlton, Wigan ... Kad sam ja to ovdje tvrdio, padale su uvrede.
osoba B je dzeko ;->
Prodaja domene www.sport24.ba, ukoliko ste zainteresovani javite nam se sa vasom ponudom..
Osoba C. Ja sam Dzeko i o meni cete citati jos dugo...
Osoba B. Ja sam Dzeko i o meni cete citati jos dugo...
Gledat cete me i citati o meni jos dugo ;)
Ma stvarno dosta je vise j e b o vas dzeko sve .Sad Milan pa chelsa pa arsenal pa everton pa man............dosta
E pa pun mi ga je više. Koliko mi je bio drag, zahvaljujući njegovim partijama, toliko mi sada nije, zahvaljujući mahalskim \"perima\". Idi više, potpiši za kosovsku Drenicu, samo da te ne gledam svaki dan.
yebem ti mamicu bolesnu.ODMA NA PREGLED BUUDALO BOLESNA.OPASAN SI ZA SVOJU MAMU I SEKU
Kako ste više dosadni sa ovim džekom je b o vam on kompletnu p o rodicu
pa sta, i ja pricam da zelim milion maraka,al to ce mi tesko uspjet jer lose kradem. tako da to sto pricam nema veze sa realnoscu, ista stvar sa birmingenom vezano za dzeku, tako da lagano zasuti majstore!
http://www.erepublik.com/de/referrer/Admir+M
kako od machestera i milana spade na pricu o birminghamu...na kraju ce preci u šalke, pa za koju gofinu iz šalkea u manchester city i to je to i onda ce se vrattii u zelji da zavrsi karijeru