Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se sve radi pred izbore :( strasno !
Tako se skupljaju biracki glasovi, jos samo obecaj otcijepljenje i pobjeda zagarontavana Mileeeeee
INišta novo tj uobičajeno za Homo politucus balcanicus ; prvo sinu pa zetu pa kumu pa Ceci pa Emiru pa Srpskim sokolovima . Što se zna sport uvijek na kraju
tako se radi , bravo Mile, voljeli ga ili ne udara Memo
@Croatic ovaj. Za kruha imali niste u tom kamenjaru prije rata i najednom tokom rata ekonomski bum razmjera kakav ni Amerika zapamtila nije nakon svojih kriza. Svi mi znamo odakle vama to....i neka vam....haram vam bilo.
@HRVAT -možeš ga lagano,Bosna je je prvak evrope,Bosna je Bosna.Ti tipkaš kao da ti je dodik stvorio široki,i izvidžač,,mislim da sanjaš o tome da dodi pakšu ližeš. FOLIRANT SRPSKI
Pa novokomponovana nacija se debelo trudi da budu kao Srbi i Hrvati ,hajmo setnja u svoj tor gledajte..
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
Poslije idućeg popisa stadoše dva konstitutivna naroda i Čović,Sejdić i Finci. hihihihihi
Republic of Srpska - Federation of Muslimanija 7:0
@Hrvat.Hrvati su nekada bili na 100% BiH,a onda su izgubili sve sto valja ostalo im je samo 10% sto niko nebi ni dzaba.
Pa šta ,ko će igrati tu njegovu ligu, radi mogućih 500.000 km. Jer ako ista dobije na kvalitetu buđet ekipe, koja bude pretendirala na osvajanje iste, debelo će prerasti nagradni fond. Nakon toga uslijediće skupa gostovanja na utakmnice koje će većinom posmatrati oni kojiće biti izabrani da delegiraju iste. Nakom mnogo peripetija neko će ipak stići do cilja uzeti tih 500.000. ili 200.00 KONVERTABILNIH MARAKA , i onda će naići na zid uz pitanje \" KUDA VODI OVAJ PUT . Pa ta šampionska ekipa neće osvojilti nikakvu ligu priznatu od UEFE nego će ponijeti titulu nećije prćije koja će ispariti nakon par sezona, a nadati se ipak da nadživi svoga osnivaća.
mi mozda jesmo na 24% teritorije, al su sve glavne institucije u centru tih 24%. plus tih vasih 27% izgorijelog kamenjara gdje ce te ubrzo crknut od zedji i kuhati se na preko 50C bez struje vam rado halalimo genocidni heliodromci!
\"Lideri\" mafijasi nemaju uopce potrebe da kupuju glasove, jer vec odavno namjestaju izbore. On ovo dijeli narodne pare, da se vidi kako je on galantan i voli sport, naravno sve reko ledja svog naroda, kojeg mi nije ni zao, kao ni ona druga dva.
Može, na Krivinu kod Međugorja, gdje dolaze i čekaju i ostali najamnici sa 24 posto BiH pa ako imadneš sreće da te kakav gazda potrefi, eto tebi danas čitavih 15 KM! Možda ti Hrvati dadnu i koju marku sadake, vi bez toga i ne znate.
MA DODA JE UNIVERZALNI ROBIN HOOD: KRADE I BOGATIM I SIROMASNIM; PA DAJE SIROMASNIM KODA NISU NJIHOVE PARE: JA AKO MORA MOTIVISATI SVOJE KLUBOVE LOVOM ONDA SE VIDI KAKVA JE OVA NASA BJEDNA SRPSKA TRUL SISTEM: NIKAKVE VRIJEDNOSTI SAMO PLAKATIVNI PRESTIZNI PUNKTUELNI PROJEKTI: ANDRIC GRAD 200 MILIONA; NEKE KOBAJAGI BRANE NA DRINI 200 MILIONA; AERODROM BANJA LUKA BANKROTIRAO;TREBINJSKI NIJE NI NAPRAVLJEN; ZAVRSEN AUTOPUT DA DODA MOZE FERARIJEM DO LAKTASA KAD NEBUDE IMAO KEROZINA ZA HALIKUPTER; I ONAKO LETA TAMO VAMO PO BL KAO DA IDE PO HLJEB I CIGARE: DODO PREVARANTE MILENIJUMA
eto mene u Siroki da namaknem lovu, je.b.e se meni i za Mileta i Zlaju i Tihica i Covica i Bakira ma libo me za sveeee