Divljanje u Gornjoj Kalesiji
0
Dobojska Sloga osudila fašizam Vojvoda
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast.....gest Dobojskog kluba za pohvalu
pogledajte vi kako je ovaj naslov netacan u odnosu na vijest i saopstenje javnosti od strane sloge.
Odlicno,VOJVODE cestitam na hrabrosti,ovih dana ste jos jedan ekser zabili u kovceg sami sebi,hvala sto nam olaksavate:D BiH Forever
Žašto da nam zabrane ime grupe,nismo mi krivi što nam je istorija veoma bogata sa raznoraznim kraljevima,voždovima.vojvodama,piscima i itd..pa imamo šta da veličamo,za razliku od nekih!I samo da znaš i Šešelj je VOJVODA! :))
uriniram vam na kosti svih svetaca majku vam cetaljsku!!!
OVIMA OVAJ NAZIV \"VOJVODE\" TREBA ZABRANITI POD HITNO! U DOBOJU JE POCINJEN RATNI ZLOCIN I GENOCID NAD SVIM NESRPSKIM STANOVNICIMA, 92 DO 95 BILO 4 LOGORA KOJE SU DRZALI I ORGANIZOVALI TZV. VOJVODE POTPOMOGNUTI MARTICEVCIMA I BIJELIM ORLOVIMA. NAJ ISTAKNUTIJI VOJVODA BIO JE ,,NIKOLA JORGIC - JORGA\" OSUDJENI RATNI ZLOCINAC KOJI JE DANAS NA SLUZENJU KAZNE A PO NJEMU SE ZOVU NAVIJACI ,, VOJVODE\"
Hoce p.cke da ih ugasimo skroz. teror pijeskovi haha 1987
Ovo me sve podsjeti na ono Biljino \"Iskreno se kajem\" pa kad odleža onda zaboravi na tu iskrenost(srpska posla)
Je.bo vas nacionalizam da vas je.bo!A vi sto ne smatrate BiH svojom drzavom,vi sto smatrate da vam je nametnuta,laganini stvari u kofere i mrs kod \"brace\" u \"domovinu\"!Niko vas vala ne tjera da ostanete...
-s.r.b.i ---smrde.
zar manijaci nisu oduzeli vec udarni trans,sabani napravili novi
Niko od Vojvoda nije mokrio na groblju,autobus je stao u blizini groblja, i onda su par momaka otisli i skinuli zastavu sa jarbola! tako da nemo jda dizete frku i da izmisljate,kako se divljalo po groblju i mokrilo!
Docete vi opet na red, pozdrav iz Sarajeva! 1987
INCIDENT CCCCCCC
Haj fala Vam kad ste priznali. Ovi će dobit kaznu, policija je odradila posao kako treba. Idemo dalje.
Gadafi osudio ispade u vojsci pod njegovom komandom. Ostro nego sta.
aferim za Joksimovica!