Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo bez kalkulacija uc u tu utakmicu... a sinoc me je Dzeko inenadio, nisam ga vidio da trci od Wolfsburga!!!!
meša je jedino zajebao što je izveo višću koji je bio igrač utakmice, a uveo đurića umjesto da je vedu izveo....nakon što je vili izašao nije imao ko protrčat
Potpuno se slažem Vedo najlošija karika
Tacan pas, tacan pas, tacan pas!!! Sinoc nas nisu pritiskali, a mi smo grijesili u tacnosti. Sta cemo kad nam u ponedeljak izadju prema naprijed i pritisnu nas na nasoj polovini? PAMET U GLAVU MESA! A i igraci. Begovic treba da ispucava loptu dok ostali idu naprijed.
Mali princ je joiš jednom pokazao da je mala karina,*** li mu sve u usta
Milane, utakmice u Dublin-u i Zanici su za plasman na zavrsni turnir najboljih u Evropi. Ako ti i tvoji drugovi ne mozete izaci na_kraj sa Ircima, zasto onda fantazirati o EP, gdje je vecina ( istina ne sve) fudbalskih nacija iznad jedne R. Irske po fudbalskom umijecu? Ja, a pretpistavljam jos mnogi Bosanci, ne uziva gledajuci blamazu vlastite nacije. Ima, za Miralema i Co., i druga varijanta EP: minder, HD TV, kokice i hladnu pice, po izboru!
ti i dzekson u spicu od pocetka nema fule.zivio majstore
Nekako mi djeluje da smo opasniji kada igramo sa više veznih igrača i sa jednim napadacem...manje preskačemo igru i više držimo loptu u nogama.
VRATIMO REPKU NA KOSEVO,BOLJE 37 NEGO 11 HILJADA NA STADIONU SA POZORISNOM ATMOSFEROM I OBILJEM PAPAKA !
i od tih 11 hiljada 5 hiljada delegata....
glupi su ovi nasi navijaci, pa to ti je
ja vjerujem da ste vec pokazali ali da se nije vidjelo od magle. :)
U Dablinu Milan treba da igra od pocetka utakmice!Nije sve izgubljeno!
Moramo prvo uspostaviti igru u sredini, dodavanja po zemlji! Znaci poceti samo sa Dzekom, Vedo napolje, Medunjanin pojacanje vezi!Poslije ubaciti i Djurica! Viscu maksimalno izbacivati naprijed, Cocalic na Chalfa sa Spahom!
Ne pamtim kad su zadnji put naši momci ostavili srce na terenu, nadam se da ce to konacno uciniti u Dublinu. VOLIM TE BOSNO!
Armin i edin od pocetka, pjanic uzas
steta sto te mesa od starta ne ubaci umjesto Ibisevica.