Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Nole dizati pritisak ovim našim srpskobosanskim kurdima. Oni će navijati za Rusiju. Nemoj im ebati koncepciju.
damire smiješan si ko karcinom.
1981, očigledno Srbe iz RSa poznaješ preko ovih vaših kurčevih "istinoljubivih" portala, al nema veze, oprošteno ti je SRBINE!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hvala svako dobronamjernom na podrsci. Mislim kada se sjetim, I ja sam, navijao za Hrvatsku, Sloveniju I Srbiju na proslim prvenstvima, jednostavno prirodna reakcija.
Ja ne bih mogla navijati za Srbiju ni kad bih se na njih kladila 1000 eura. A Djokovic pretjeruje vise s flertovanjem s masama. Shvatili smo Nole, ti si "good guy", odvadi malo.
ja čak navijam i za tursku kada igra protiv bejha. Pogotovo od onog divljanja,slavlja i urlanja "ovo je turska" po mostaru,sarajevu i dr gradovima, nakon pobjede 3000 km udaljene države,
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Za nas postoji SAMO JEDAN teniser, a to je DAMIR DŽUMHUR ! ! ! ! ! ! ! ! !
DAMIR DŽUMHUR je kralj tenisa i daleko je najbolji. A ovaj Novak je lažni teniser, stvarno Novak nema pojma o tenisu.
mtbr 29.05.2014. u 08:55 14To ga ti vidio sa lopatom u ruci? Nisam ga vido al sam vidijo video klip gdje vucic naredjuje ministru odbrane i doticni ovako kaze "pustacemo vodu na drugu stranu micemo se dogovorit u cetiri oka posle"a dje to on moze pustat vodu na drugu stranu nego u BIH i odma sutri dan puca brana kod Bijeljine na 4 mjesta u razmaku od 10-20 metara,ev i video klip su izbrisali,ito sve kaze vucic na sjednici vlade,nisam ja ovo izmislio nego vucic sam izjavio,sve se prica na sastanku vlade otvoreno samo se moraju dogovorit u 4 oka da vodu pustaju na drugu stranu..
Navijat će , ne navijaće nije nitna ..
Lijepo je ovo od Djokovica ako je iskreno?ali samo prije par dana vucic kaze da dolazi kao prijatelj u BiH a posle par dana izvrsi diverziju na BIH srusi nasip na savi poplavi citavo jedno podrucje nanese ogromnu stetu drzavi i gradjanima..
To ga ti vidio sa lopatom u ruci?
Za nas postoji SAMO JEDAN teniser, a to je DAMIR DŽUMHUR ! ! ! ! ! ! ! ! !
JEDI GOVNA ĐOKOVIĆU ! ! ! ! ! KO TE JEBE ! ! ! ! !
Bravo, Nole! I ja navijam za tebe kad god igras! :)
I ja vatreno navijam za Novaka, ALI DA IZBUGI :P
I ja vatreno navijam za Novaka, ALI DA IZBUGI :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SRPSKA ZEMLJA JE NA KARPATIMA IZGLADNJELI BEMBI
Logicno!
Bosna je kraljica svemira.
Nole, najjaci Srbin na zemlji
Medju naj jacim...Zapravo medju prvih 10 !!! Boli ga briga,sigurno ide u istoriju :)
....pa normalno, za Bosnu navijati u prvom krugu takmicenja zatim za Cro do finala :)
"zapamti Novace,sto sam te zvao na kafu...zvao sam" Milorad Dodik
hahahahahahahahahahahahahahahaha
Nole je moj Vojnik!
E jes ti heroj... Retardus koji ni proste rečenice ne može sastavit. I labudivo ti je vojnik